٠١:٥٦ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
همايش يك روزه يافته‌‏هاي پژوهشي در همدان برگزار شد

همايش يك روزه يافته‌‏هاي پژوهشي با عنوان بررسي شيوه‌‏هاي مشاركت مديران مدارس در خصوص همكاري با نهضت سوادآموزي و با هدف ارائه يافته‌‏هاي پژوهشي و با حضور مشاور عالي سازمان نهضت سوادآموزي، مديران، روسا و آموزشياران راهنمايان تعليماتي در همدان برگزار شد.
به گزارش ايلنا, محمد مهدي‌‏زاده, مشاور عالي سازمان نهضت سوادآموزي, با بيان اينكه جهت‌‏گيري جديد سازمان، كاهش جمعيت بي‌‏سوادان و تبديل جامعه به يك جامعه يادگيرنده است, گفت: در حال حاضر و براساس سرشماري سال 75, 8 ميليون بي‌‏سواد مطلق و 10 ميليون كم‌‏سواد زير پنجم ابتدايي در سطح كشور وجود دارد كه اميدواريم در سرشماري امسال اين ميزان كاهش يافته و آمار كمتري را در اين خصوص شاهد باشيم.
وي، به اجراي طرح ويژه عشاير در استان‌‏هاي خوزستان, آذربايجان و فارس اشاره كرد و افزود: اولويت سازمان نهضت سوادآموزي در ارتقاي سطح آموزشي روستاييان, عشاير و زنان جامعه است.
وي يادآور شد: بر اساس برنامه‌‏ريزي‌‏ها تا پايان برنامه چهارم توسعه، سطح سواد جامعه به 90 درصد خواهد رسيد و در تعداد زيادي از روستاهاي كشور كه سطح سواد آنها بيش از 95 درصد است نيز جشن كاهش بي‌‏سوادي برگزار خواهد شد.
مهدي‌‏زاده خاطرنشان كرد: در سال جاري، يك ميليون و 400 هزار نفر از بي‌‏سوادان و كم‌‏سوادان كشور تحت پوشش آموزش‌‏هاي تحصيلي و مهارت‌‏هاي زندگي قرار گرفته‌‏اند.
وي از 2 هزار و 700 مركز يادگيري محلي در كشور خبر داد و تصريح كرد: 400 هزار نفر در طي سال‌‏هاي اخير از خدمات و آموزش‌‏هاي اين مراكز بهره گرفته‌‏اند و تا پايان برنامه چهارم توسعه مراكز يادگيري‌‏ محلي به 5 هزار مركز افزايش خواهد يافت.
وي استان‌‏هاي اصفهان, يزد و سمنان را داراي بالاترين نرخ سواد عنوان كرد و گفت: براساس آمار 85 درصد بزرگسالان كشور باسواد هستند.

١٦:٥١ ٠١/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد