٠٠:١٤ ٠٩/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
يازدهمين كنگره ملي مهندسي شيمي ايران برگزار مي‌شود
دكتر توفيقي:
تحقيقات كاربردي، توسعه‌يي و نيمه صنعتي در دانشگاه‌ها در حال گسترش است

يازدهمين كنگره ملي مهندسي شيمي از سوي دانشگاه تربيت مدرس و انجمن مهندسين شيمي ايران، هفتم تا نهم آذر ماه جاري با حضور مقامات كارشناسان و صاحبنظران در دانشگاه تربيت مدرس برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر جعفر توفيقي، عضو هيات علمي دانشكده فني مهندسي دانشگاه تربيت مدرس و دبير علمي يازدهمين كنگره ملي مهندسي شيمي ايران، هدف از برگزاري اين كنگره را گردهمايي محققان و دانشمندان كشور چه آنهايي كه در مراكز تحقيقاتي فعاليت مي‌كنند و چه محققان بخش صنعت براي ارائه يافته‌هاي علمي خواند.
وي با ابراز خرسندي از اين كه طي سال‌هاي اخير مسايل پژوهشي در كشور رونق گرفته و نتايج آنرا مشاهده مي‌كنيم، افزود: علاوه بر اين ايجاد ارتباط صنعت با دانشگاه يكي ديگر از اهداف برگزاري اين كنگره به شمار مي‌رود. خوشبختانه برگزاري اين كنگره در 10 دوره قبلي محل مناسبي براي تقويت دانشگاه‌ها و صنعت و آشنا كردن صنعت با توانايي‌هاي دانشگاه و متقابلا دانشگاه با نيازهاي صنعت است و ما هر سال شاهد ارتباط قويتر اين دو در حوزه ارتباطات و فن‌آوري هستيم؛ علاوه بر اين دولت به عنوان يك نهاد سياستگذار مي‌تواند در توسعه علوم و فن آوري نقش مهمي را ايفاء كند.
دكتر توفيقي با اشاره به اين كه توجه اين كنگره بيشتر معطوف به صنايع نفت، گاز و پتروشيمي است درباره ساير محورهاي ديگر آن اظهار داشت: در اين كنگره مهندسي پليمر، مواد و فرايندهاي جديد، آموزش و اشتغال در مهندسي شيمي،‌ حوزه‌هاي مختلف محيط زيست، انرژي ، سوخت، احتراق و ايمني، پديده هاي انتقال، ترموديناميك و تعادل فازي ، سينتيك ، طرح راكتور و كاتاليست ، فرايندهاي جداسازي، بيوتكنولوژي و ساير فن‌آوري‌هاي نو ارائه خواهد شد.
وزير سابق علوم، تحقيقات و فن‌آوري ابراز اميدواري كرد: خوشبختانه تحقيقات كاربردي، توسعه‌يي و نيمه صنعتي در دانشگاه‌ها در حال گسترش است كه حاكي از ارتباط دانشگاه با صنعت است و اين كه صرفا تحقيقات بر اساس نيازهاي و تقاضاهاي صنعت انجام مي‌شود و دانشگاه‌ها صرفا به تحقيقات آكادميك نمي‌پردازند.
دكتر ابراهيم واشقاني فراهاني، دبير اجرايي يازدهمين كنگره ملي مهندسي شيمي ايران نيز در ادامه اين نشست به آمار مقالات ارسال شده اشاره كرد و گفت: در مجموع تعداد يكهزار و 100 مقاله در چهار محور علمي به دبيرخانه كنگره واصل شده كه تعداد 687 مقاله پذيرفته شده‌اند كه از اين ميزان، تعداد 327 مقاله به صورت شفاهي در 9 جلسه همزمان و تعداد 359 مقاله به صورت پوستر طي سه روز برگزاري كنگره ارائه خواهد شد؛ علاوه بر اين در اين كنگره سه كارگاه تخصصي برگزار مي‌شود.
به گزارش ايسنا، وي با بيان اين كه در مراسم افتتاحيه سه نفر از صاحبنظران اين رشته مورد تقدير قرار خواهند گرفت، اظهار داشت: سخنراني كليدي اين كنگره توسط يكي از پژوهشگران ايراني دانشگاه ميشيگان آمريكا در زمينه مهندسي بافت ارائه مي‌شود.
به گفته دكتر واشقاني فراهاني، تاكنون تعداد 660 نفر براي شركت در اين كنگره ثبت نام كرده‌اند كه ‌ارزيابي ما اين است كه تا يكهزار نفر ثبت نام كننده داشته باشيم.
دبير اجرايي يازدهمين كنگره ملي مهندسي شيمي ايران در پايان خاطر نشان كرد: با توجه به اين كه امسال اين كنگره در تهران برگزار مي‌شود كوه دماوند را به عنوان سمبل پاكي و برج ميلاد را به عنوان نماد فن‌آوري نو به عنوان نماد كنگره انتخاب كرده‌ايم.

١٤:٣٦ ٠٤/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد