٢٢:٠٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
افزايش بيماري‌‏هاي مقاربتي ناشي از دورشدن ارتباطات‌‏جنسي از چارچوب هاي اخلاقي و مذهبي است

عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس‌‏هفتم گفت: افزايش بيماري‌‏هاي مقاربتي در ايران ناشي از دورشدن ارتباطات‌‏جنسي از چارچوب هاي اخلاقي و مذهبي است.
عابد فتاحي، عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس‌‏هفتم، در گفت‌‏وگو با خبرنگار " ايلنا" افزود: فرهنگ, اخلاق, دين و مذهب در تمام جوامع يك حرمت خاصي براي بحث مسائل جنسي قائل است اما حفاظت و پوشش معنوي و اخلاقي اين مسائل با پنهان‌‏كردن واقعيات و بيماري‌‏هاي مربوط به اين مباحث فرق مي‌‏كند.
وي افزود: متاسفانه در جامعه ما مردم حتي از مراجعه به پزشك در خصوص مسائل مربوط به موضوع جنسي و مسائل مقاربتي خود در چارچوب خانواده نيز شرم دارند.
فتاحي، دور شدن از چارچوب‌‏هاي اخلاقي و مذهبي را يكي ديگر از دلايل افزايش بيماري‌‏هاي مقاربتي در جامعه ايران خواند و گفت: متاسفانه عدم آموزش‌‏هاي لازم به مردم به ويژه جوانان درسطح جامعه نيز در اين ارتباط مزيد بر علت شده است.
نماينده اروميه در مجلس‌‏هفتم ادامه داد: زمان اين رسيده كه جوانان ما در زمينه ارتباطات جنسي آموزش‌‏هاي لازم را داشته باشند، زيرا نياز مردم و جوانان ما نيز همان نيازهايي است كه تمام انسان‌‏ها به آن نياز دارند، زيرا ما نيز انسان هستيم و نه بيش از آن.
وي افزود: بنابراين همان آموزش‌‏هايي كه علوم امروز و حتي در اسلام در مورد مسائل جنسي تاكيد دارد، بايد درجامعه به جوانان داده شود، زيرا بسياري از همسران قانوني در ايران نيز هنوز نسبت به تمامي وجوه مسائل جنسي آگاهي لازم را ندارند.
فتاحي در بخش ديگر سخنان خود به عامل جنسي به عنوان مهم‌‏ترين علت ابتلا به ايدز اشاره كرد و گفت: تنها در كشور ما بحث اعتياد تزريقي بر تماس‌‏جنسي فزوني دارد و دليل هم اين است كه در هيچ كجاي دنيا بحث اعتياد بويژه اعتياد تزريقي به اندازه ايران گستردگي ندارد.
وي با تاكيد برر لزوم بيان واقعيت‌‏هاي مربوط به مسايل جنسي در چارچوب فرهنگي اسلامي و ايراني گفت: با توجه به جوان بودن جمعيت ايران اين مسايل بايد آموزش داده شود.
فتاحي افزود: بيان‌‏نكردن واقعيت‌‏ها به معناي حذف آنها نيست، لذا بايد واقعيت‌‏هاي جامعه را مطرح كرد و براي آن چاره‌‏جويي كرد.
وي ادامه داد: بايد نيازهاي جوانان را درك كرد و به طور منطقي و معقول به آنها پاسخ داد، نه آنكه با عدم طرح اين نيازها اجازه دهيم جوانان درمسيرهاي انحرافي به نيازهاي خود پاسخ دهند.
وي اضافه كرد: به هر حال ما در عصر اينترنت و ماهواره هستيم و تحت تاثير اين ابزارهاي ارتباطاتي جوانان درمعرض انواع مسائل قرار مي‌‏گيرند كه اگر تحت آموزش‌‏هاي موثر قرار نداشته باشند، ممكن است به بيراهه كشيده شوند.
نماينده اروميه در مجلس هفتم افزرود: بايد مدنظر داشت در جامعه ما با توجه به اين كه يك سري محدوديت‌‏هاي اخلاقي, ارزشي, فرهنگي و مذهبي براي جوانان وجود دارد، به تبع حاشيه مربوط به مسائل جوانان پر رنگ‌‏تر است كه نبايد از آن غافل شد و نبايد از بيان آن واهمه داشت.
پايان پيام

١١:٥٢ ١٠/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد