سومين گردهمايي انجمنهاي علمي دانشجويي عمران سراسر كشور برگزار شد
سومين گردهمايي انجمنهاي علمي دانشجويي عمران سراسر كشور روز پنجشنبه در دانشگاه علم و صنعت ايران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) دكتر رضا عباس نيا، رييس دانشكده عمران دانشگاه علم و صنعت در افتتاحيه اين مراسم با تاكيد بر تقويت فعاليت پژوهشي انجمنهاي علمي خاطر نشان كرد: در دانشگاهها بيشتر بعد آموزشي، كپي كردن و كار با جزوه مورد توجه است و دانشجو بيشتر حالت دانش آموزي را دارد.
وي گفت: مهندس كسي است كه بداند چگونه با مسائل برخورد كند و نحوه فكر كردن و حل مسائل را بداند.
دكتر عباس نيا تصريح كرد: رشته عمران در كشور ما سابقه بسيار طولاني و قوي دارد اما متاسفانه از آن دور ماندهايم و اغلب آيين نامههاي موجود در اين زمينه، مربوط به كشورهاي ديگر است.
رييس دانشكده عمران دانشگاه علم وصنعت در ادامه گفت: در سيستم آبياري، فن سد سازي و ساختمان سازي، گذشتگان ما بسيار پيشرفته بودهاند در حالي كه هم اكنون حتي در روستاها ساختمان سازي به تقليد از غرب و به صورت مدرن انجام ميشود كه چندان براي روستاييان قابل استفاده نميباشد.
وي تصريح كرد: چرا نبايد بتوانيم از همان خشت و يا مصالح محلي موجود در هر شهر طبق فرهنگي كه داشتند ساختمانهاي ضد زلزله بسازيم. ما نشان دادهايم در هر زمينهاي كه وارد شويم توانايي ارائه كار خود را داريم بنابراين بايد بخش تحقيقاتي خود را در اين زمينه آغاز كنيم.
مهندس جغتايي، دبير سومين گردهمايي انجمنهاي علمي دانشجويي عمران سراسر كشور نيز در ادامه اين مراسم اظهار داشت: اولين گردهمايي انجمنهاي علمي دانشجويي عمران سراسر كشور به عنوان فعاليت نيمه كلان سازمان علمي پژوهشي دانشجويان در سال 1383 در دانشگاه امام حسين (ع) برگزارشد، سپس در سال 1384 و در كنار برگزاري سيزدهمين مجمع عمومي سازمان به ميزباني دانشگاه صنعت آب و برق شكل گرفت و امروز شاهد برگزاري سومين گام از اين همايش راهبردي هستيم.
وي درباره محور اصلي اين گردهمايي گفت: در اين گردهمايي بحث پيرامون ماموريت انجمنهاي علمي، فرهنگ كار گروهي و فعاليت دانشجويي، معضلات و چالشهاي پيش روي اين فعاليت و همفكري و هم انديشي در جهت رسيدن به راهكارهاي اجرايي و راهبردي به منظور رفع اين موانع و چالشها ميباشد.
مهندس جغتايي حضور استادان، افراد خلاق و با تجربه در اين عرصه را در روشن شدن ابعاد مختلف فعاليت دانشجويي موثر دانست و افزود: حضور دانشجويان حاضر در انجمنهاي علمي به عنوان نيروهاي پيشقدم در مقابله با اين چالشها در هرچه بيشتر مطرح شدن موانع و مشكلات موثر خواهد بود و در كنار آن نقش حضور پررنگ مسئولين امر كه توان اجرايي رفع اين مشكل را دارند غيرقابل انكار است.
وي خاطر نشان كرد: انجمن علمي عمران دانشگاه علم وصنعت ايران و سازمان علمي پژوهشي دانشجويان عمران سراسر كشور به عنوان متولي اصلي برنامههاي دانشجويي عمران كشور سومين گردهمايي انجمنهاي علمي رابا تنوع موضوعات، حضور مسئولان ذيربط باحضورشاخص اساتيد،افراد با سابقه سازمان و دانشجويان حاضر در انجمنهاي علمي را برگزار كردند كه اميد است با برنامههاي تدوين شده اين همايش و تلاش در جهت حركت در اين راستا به نتايج مطلوب و پيش بيني شده اين فعاليتها برسيم.
١٣:٣٦ ١٠/٠٩/١٣٨٥