١٥:٤٦ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
در آيين گشايش نمايشگاه هفته پژوهش دانشگاه شهيد چمران اهواز مطرح شد:
در راه تحقيق و پژوهش هيچ محدوديتي وجود ندارد

نماينده مردم خوزستان در آيين گشايش نمايشگاه هفته پژوهش دانشگاه شهيد چمران اهواز گفت: تحقيق و پژوهش پايان‌ناپذير است و هيچ‌گاه نمي‌توان براي علم مفهوم پايان و خط قرمزي در نظر گرفت.
به گزارش خبرنگار علمي- پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنـا) منطقه خوزستان، آيت‌الله سيدعلي شفيعي نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري، در اين آيين با بيان اين كه هفته پژوهش بايد سرمنشاء تحولات جدي در گسترش كيفي و كمي پژوهش و تحقيق باشد، گفت: در راه تحقيق و پژوهش هيچ محدوديتي وجود ندارد.
وي خاطرنشان ساخت: تغيير و تحولات حاصل شده در دانشگاه، بايد منجر به تحولات رو به پيشرفت در مباحث علمي و پژوهشي شود.
نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبري يادآور شد: آنچه در تحقيق و پژوهش مهم است، داشتن شجاعت در بيان نكات و مطالب علمي است؛ اگرچه اين گفته‌ها برخلاف عقايد و نظرات ديگران باشد. در هر صورت پژوهشگر و محقق بايد با قاطعيت تمام آنچه را كه مي‌داند ابراز كند.
آيت‌الله شفيعي اظهار داشت: محققين و پژوهشگران بايد ترس‌ها و واقفه‌ها را كنار بگذارند و تلاش كنند علم و دانش را گسترش دهند؛ با نيت خالص براي پيشرفت علم و خدمت به بشريت گام بردارند و نوآوري‌ها و افكار جديدي را به عرصه علم وارد سازند.
وي اضافه كرد: پژوهشگر بايد گذشته‌ها را به هم ريزد و به بهترين نحو از علم گذشتگان براي پيشرفت علوم خود بهره گيرد. اگرچه بايد همواره اين نكته را نيز در نظر بگيرد كه افكارش تحت تاثير افكار گذشته قرار نگرفته و مانع از پيشرفت او نشود.
دكتر فريده عصاره رييس كتابخانه مركزي دانشگاه شهيد چمران اهواز نيز اهداف برگزاري اين نمايشگاه كه در هفته پژوهش برگزار شده است، ارتقاء كمي و كيفي پژوهش در سطح استان و تبادل افكار و ايده‌ها دانشگاهيان و صنعت است.
وي ادامه داد: تعامل بين دانشگاهيان و متخصصين صنعت، كشاورزي و ساير حرفه‌ها، ارايه و شناساندن دستاوردهاي پژوهش به متقاضيان و ارايه تقاضاها و نيازمندي‌هاي پژوهش سازمان‌ها از اهداف ديگر برگزاري اين نمايشگاه است.
به گزارش ايسنا، دكتر ابراهيم حاجي دولو مدير دفـترارتباط با صنعت دانشگاه شهيد چمران اهواز در اين باره اظهار داشت: كشور ما در سال‌هاي گذشته همواره نيازها و برنامه‌هاي كلان خود را از خارج از كشور تامين مي‌كرد، اما پس از انقلاب سعي شد برنامه‌هاي كلان كشور توسط محققان داخلي و براساس نيازهاي كشور خودمان تامين شوند، ولي به علت دغدغه‌هاي ناشي از جنگ تحميلي هشت ساله و تبعات آن چند سالي در اجراي اين سياست‌ها دچار وقفه شديم.
وي با اشاره به اين كه هفته پژوهش بهترين زمان براي بررسي و تنظيم برنامه‌هاي كلان دولت و نظام است، يادآور شد: مهم‌ترين برنامه اين هفته ارايه دستاوردهاي پژوهشي، علمي و فناوري محققان در سطح دانشگاه‌ها، شركت‌ها، ارزيابي و ارج‌گذاري به زحمات آنان است.
حاجي‌دولو هدف از برگزاري اين سمينارها را شناسايي نيازها و مشكلات استان دانست و تصريح كرد: امسال 127سمينار در بخش‌هاي مختلف كشاورزي، مهندسي، اجتماعي، اقتصادي و علوم انساني ارايه مي‌شود.
مدير دفـتر ارتباط با صنعت دانشگاه شهيد چمران اهواز در پايان متذكر شد: دانشگاه شهيد چمران اهواز به طبع سياست‌هاي وزارت علوم در زمينه‌ي پژوهش برنامه‌هاي گسترده‌اي را تدوين كرده كه از مهم‌ترين آنها ايجاد مراكز تحقيقاتي با توجه به پتانسيل‌هاي دانشگاه و نيازهاي استان است تا بتوانيم عقب‌ماندگي‌هاي موجود را با شدت و شتاب جبران كنيم.

١١:١٤ ٢٠/٠٩/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد