٢١:٠٧ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
همزمان با هفته پژوهش
جشنواره پژوهش و فن‌آوري كشور 25 دي ماه برگزار مي‌شود
مديران، انجمن‌ها و سازمان‌هاي علمي پژوهشي برتر تقدير مي‌شوند

جشنواره پژوهش و فن‌آوري كشور، 25 دي‌ماه سال جاري همزمان با هفته پژوهش با حضور رييس جمهور در سالن اجلاس برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرنگار «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر بهزاد سلطاني دبير جشنواره پژوهش و فن‌آوري كشور در ادامه نشست خبري هفته پژوهش و فن‌آوري افزود: اين جشنواره در سالهاي گذشته به عنوان جشنواره پژوهشگران برگزيده مطرح بود و تنها پژوهشگران مورد تقدير قرار مي‌گرفتند اما از امسال، اين مراسم به جشنواره پژوهش و فن‌آوري كشور تبديل شده و از مديران و سازمان‌هاي پژوهشي برتر و نوآوري‌هاي صورت گرفته نيز تقدير مي‌شود.
مديركل پژوهشي وزارت علوم درباره معيار پژوهشگران برگزيده گفت: دستگاه‌ها مي‌توانند سه نفر از پژوهشگران برترشان را كه حتي در سالهاي گذشته معرفي كرده‌اند، معرفي كنند، همچنين نويسندگان مقالات داغ يا مقالاتي كه استنادات زيادي از دنيا به آنها شده و افرادي كه به عنوان دانشمند مطرح شده‌اند به عنوان پژوهشگر برگزيده تقدير مي‌شوند.
وي افزود: سازمان‌هاي پژوهشي برگزيده شامل انواع مراكز پژوهشي برتر مستقل، مراكز پژوهشي برگزيده درون دانشگاهي، مراكز پژوهشي برتر دستگاه‌هاي اجرايي، معاونت پژوهشي دانشگاه‌ها و انجمن‌هاي علمي برتر است كه تاكنون مورد تقدير قرار نمي‌گرفتند. همچنين برترين قطب‌هاي علمي در دانشگاه‌هاي مختلف و نيز شركت‌هاي فن‌آوري برتر معرفي مي‌شوند.
دبير جشنواره پژوهش و فناوري كشور معرفي تقدير از فعاليت‌هاي‌ پژوهشي برتر و انواع پروژه‌ها در جشنواره‌هاي خوارزمي را از ديگر برنامه‌هاي جشنواره پژوهشي عنوان كرد و افزود: علاوه بر نشريات علمي برتر، نشريات علمي ترويجي هم معرفي خواهند شد.
به گزارش ايسنا، وي تاكيد كرد: مدير پژوهشي برگزيده از ميان معاونان پژوهشي دانشگاه‌ها، روسا يا معاونين پژوهشي موسسات پژوهشي و فن‌آوري، معاونان وزراي مرتبط با پژوهش و فن‌آوري، مديران كل پژوهشي و فن‌آوري، روساي واحدهاي تحقيقاتي و يا مديران پروژه‌هاي ملي و كلان (با حجم پرسنلي بيش از 20 پژوهشگر و با حجم مالي بيش از 500 ميليون تومان)، مديران برگزار كننده همايش‌هاي بزرگ و بين المللي و يا مسئولان مجلات علمي- پژوهشي يا علمي - ترويجي انتخاب شوند.
وي درباره ويژگي مدير پژوهش و فن‌آوري برگزيده گفت: داشتن سابقه پژوهشي (حداقل 30 امتياز براي دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشي و حداقل 15 امتياز براي وزارتخانه‌ها از آيين نامه انتخاب پژوهشگران برگزيده مربوط به خود در سه سال گذشته)، سابقه فعاليت در مديريت پژوهش و فن‌آوري حداقل به مدت 2 سال، راه‌اندازي و شروع فعاليت‌هاي جديد، بالا رفتن اثر بخشي فعاليتها در موسسه مربوطه، به كار گرفتن نتايج تحقيقات انجام شده در دستگاه‌هاي مرتبط و غيره از جمله ويژگي‌هاي اصلي به شمار مي‌رود.

١٤:٥١ ١٣/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد