٢١:٠٦ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
هفته پژوهش امسال از ‪ ۲۵‬ديماه آغاز مي‌شود

دبير ستاد و بزرگداشت هفته پژوهش گفت برنامه‌ها و فعاليت‌هاي هفته پژوهش و فناوري، از ‪ ۲۵‬تا ‪ ۲۹‬ديماه برگزار مي‌شود.
پيشتر طبق روال سالهاي گذشته و همزمان با روز پژوهش قرار بر اين بود هفته پژوهش از ‪ ۲۵‬تا‪ ۲۹‬آذرماه برگزار شود كه به دليل همزماني با انتخابات برنامه‌هاي اين هفته يك ماه به عقب انداخته شد.
دكتر "احمد فاطمي" روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت همزمان با هفته پژوهش نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري با هدف ارايه كارهاي پژوهشي و فناوري پژوهشگران و صنعتگران كشور برگزار مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه ايران از نظر پژوهشي از پتانسيل و قابليت زيادي در محافل علمي برخوردار است افزود نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري مكاني براي نمايش اين توانايي‌هاي علمي است.
دكتر فاطمي گفت از ديگر برنامه‌هاي هفته پژوهش برگزاري نمايشگاه كتب تخصصي است با اين رويكرد كه سعي شده در اين نمايشگاه كتب مورد علاقه و مورد نياز پژوهشگران ارايه شود.
وي افزود به همين منظور از اساتيد و معاونين پژوهشي دانشگاهها و دانشجويان درخواست شده تا ليستي از كتابهاي مورد نياز خود را ارايه دهند تا آن كتاب براي آنها در نمايشگاه تخصصي كتاب ارايه شود.
به گفته دبير ستاد برگزاري هفته پژوهش همزمان با هفته پژوهش كارگاه هاي آموزشي، سمينارها و نشست‌هاي علمي و جشنواره جوان خوارزمي برگزار مي‌شود كه زمان‌بندي دقيق آنها متعاقبا اعلام خواهد شد.
دكتر فاطمي در خصوص محورهاي مورد بررسي در هفته پژوهش گفت ظرفيت‌سازي در پژوهش و توسعه علمي كشور، بودجه ريزي در بحث پژوهش، سند توسعه پژوهش و فناوري و بحث سيستم مديريت اطلاعات پژوهشي و فناوري از جمله مباحث مورد نظر در هفته پژوهش است.
امسال هفته پژوهش با شعار "بدون پژوهش و مطالعه تصميم‌گيري نكنيم" برگزار مي‌شود.
هفته پژوهش با برگزاري جشنواره پژوهش و فناوري روز ‪ ۲۵‬ديماه در محل سالن اجلاس سران آغاز مي‌شود.
دكتر "بهزاد سلطاني" دبير اين جشنواره نيز در اين نشست خبري گفت يكي از تفاوت‌هاي جشنواره امسال با سال گذشته اين است كه امسال علاوه بر انتخاب و تقدير از پژوهشگران و محققان برتر از مديران پژوهشي نيز كه در امر پژوهش و فناوري نقش داشته‌اند تقدير مي‌شود.
وي گفت جشنواره پژوهش و فناوري در چهار بخش پژوهشگران برتر، سازمان هاي پژوهشي و فناوري برتر، فعاليت‌هاي پژوهشي برتر و مديران پژوهشي برتر برگزار مي‌شود.
دكتر سلطاني در خصوص معيارهاي انتخاب پژوهشگر برتر گفت تعداد مقالات ارايه شده در همايش‌ها و مجلات معتبر داخلي و خارجي و انجام طرح‌هاي تحقيقاتي و اجرايي و تجاري كردن نتايج طرح‌هاي تحقيقاتي از جمله معيارهاي انتخاب پژوهشگران برتر است.
وي در خصوص معيار انتخاب مديران پژوهشي برتر نيز گفت راه‌اندازي و شروع فعاليت‌هاي جديد پژوهشي، اثر بخشي فعاليت‌هاي پژوهشي، داخلي كردن فناوري مورد نياز موسسه يا سازماني كه در آن فعاليت دارد، به كار گرفتن نتايج تحقيقات مختلف در دستگاه‌هاي اجرايي مرتبط، داشتن برنامه راهبردي و عملياتي براي فعاليت‌هاي پژوهشي و ارتباط و تعامل با ساير موسسه‌ها و سازمانهاي علمي و صنعتي كشور از جمله معيارهاي انتخاب مديران پژوهشي برتر است.

١٥:٠٩ ١٣/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد