چشم انداز پژوهش و تحقبق در دانشگاه علوم پزشكي زاهدان اميدوار كننده است
رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان, گفت: اين دانشگاه از نظر معيارهاي آموزشي جز دانشگاههاي بزرگ و تيپ يك كشور است و لازم است تا در معيارهاي پژوهشي و تحقيقاتي نيز، فاصله خود را با دانشگاههاي تيپ دو را افزايش دهد.
به گزارش ايلنا, دكتر مسعود صالحي, رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان, افزود: در حال حاضر، بيش از 125 مركز تحقيقاتي مصوب در دانشگاههاي سراسر كشور فعال شده است.
قائممقام وزير بهداشت, درمان و آموزش پزشكي در استان, جايگاه فعلي كشورمان در عرصه تحقيقات و فناوري را نتيجه حركت چشمگير دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كشور به سمت تاسيس مراكز تحقيقاتي دانست و افزود: به دنبال توسعه مهارتهاي مربوط به روش تحقيق و پژوهش, از اوايل دهه 80, تعداد مراكز تحقيقاتي كشور روند رو به رشد خود را آغاز كرده است.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر مركز تحقيقات بيماريهاي عفوني و گرمسيري دانشگاه موفق به كسب مجوز رسمي شده است، اخذ مجوز براي مركز تحقيقات علوم پايه, مركز تحقيقات جمعيتي و ارتقا سلامت, مركز تحقيقات علوم اعصاب, مركز تحقيقات اعتياد و ... را از جمله برنامههاي آتي اين دانشگاه در عرصه پژوهش و تحقيقات برشمرد و اظهار اميدواري كرد: فعاليت تخصصي دانشجويان و اساتيد در مركز تحقيقات باليني دانشگاه منجر به شناسايي زمينههاي پژوهش در استان و آغاز فعاليت مراكز تخصصي پژوهشي شود.
گفتني است؛ مركز توسعه تحقيقات باليني بيمارستان عليابن ابيطالب (ع) فعاليت رسمي خود را از روز پنجشنبه 9/9/85 در مراكز آموزشي پژوهشي و درماني عليابن ابيطالب (ع) زاهدان آغاز كرد.
اين مركز تحقيقاتي, امكانات سختافزاري و نرمافزاري لازم جهت انجام پژوهشهاي كاربردي را در اختيار دانشجويان, دستياران و اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان و ساير مراكز آموزش عالي استان قرار ميدهد و محققان ميتوانند تا علاوه بر ارائه تجارب خود به ساير همكاران, از مجموعه توانمنديهاي متخصصان مرتبط با مراحل مختلف انجام پژوهشها از قبيل آمار, اپيدميولوژي, مقالهنويسي و ... استفاده كنند.
همچنين اين مركز با ارائه كليه خدمات مشاورهاي, امكانات لازم جهت حفظ و نگهداري نمونههاي بيولوژيك و زيستي بيماران و ساير جوامع آماري به مدت طولاني در دماي DC 40- را دارد و ميتواند شرايط لازم جهت كاربردي كردن پژوهشها, با هدف حل معضلات درماني بيماران را نيز فراهم كند.
١٠:٢٢ ١٤/٠٩/١٣٨٥