٢٠:٠٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
چشم انداز پژوهش و تحقبق در دانشگاه علوم پزشكي زاهدان اميدوار كننده است

رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان, گفت: اين دانشگاه از نظر معيارهاي آموزشي جز دانشگاه‌‏هاي بزرگ و تيپ يك كشور است و لازم است تا در معيارهاي پژوهشي و تحقيقاتي نيز، فاصله خود را با دانشگاه‌‏هاي تيپ دو را افزايش دهد.
به گزارش ايلنا, دكتر مسعود صالحي, رييس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان, افزود: در حال حاضر، بيش از 125 مركز تحقيقاتي مصوب در دانشگاه‌‏هاي سراسر كشور فعال شده است.
قائم‌‏مقام وزير بهداشت, درمان و آموزش پزشكي در استان, جايگاه فعلي كشورمان در عرصه تحقيقات و فناوري را نتيجه حركت چشمگير دانشگاه‌‏ها و مراكز آموزش عالي كشور به سمت تاسيس مراكز تحقيقاتي دانست و افزود: به دنبال توسعه مهارت‌‏هاي مربوط به روش تحقيق و پژوهش, از اوايل دهه 80, تعداد مراكز تحقيقاتي كشور روند رو به رشد خود را آغاز كرده است.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر مركز تحقيقات بيماري‌‏هاي عفوني و گرمسيري دانشگاه موفق به كسب مجوز رسمي شده است، اخذ مجوز براي مركز تحقيقات علوم پايه, مركز تحقيقات جمعيتي و ارتقا سلامت, مركز تحقيقات علوم اعصاب, مركز تحقيقات اعتياد و ... را از جمله برنامه‌‏هاي آتي اين دانشگاه در عرصه پژوهش و تحقيقات برشمرد و اظهار اميدواري كرد: فعاليت تخصصي دانشجويان و اساتيد در مركز تحقيقات باليني دانشگاه منجر به شناسايي زمينه‌‏هاي پژوهش در استان و آغاز فعاليت مراكز تخصصي پژوهشي شود.
گفتني است؛ مركز توسعه تحقيقات باليني بيمارستان علي‌‏ابن ابيطالب (ع) فعاليت رسمي خود را از روز پنجشنبه 9/9/85 در مراكز آموزشي پژوهشي و درماني علي‌‏ابن ابيطالب (ع) زاهدان آغاز كرد.
اين مركز تحقيقاتي, امكانات سخت‌‏افزاري و نرم‌‏افزاري لازم جهت انجام پژوهش‌‏هاي كاربردي را در اختيار دانشجويان, دستياران و اعضاي هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان و ساير مراكز آموزش عالي استان قرار مي‌‏دهد و محققان مي‌‏توانند تا علاوه بر ارائه تجارب خود به ساير همكاران, از مجموعه توانمندي‌‏هاي متخصصان مرتبط با مراحل مختلف انجام پژوهش‌‏ها از قبيل آمار, اپيدميولوژي, مقاله‌‏نويسي و ... استفاده كنند.
همچنين اين مركز با ارائه كليه خدمات مشاوره‌‏اي, امكانات لازم جهت حفظ و نگهداري نمونه‌‏هاي بيولوژيك و زيستي بيماران و ساير جوامع آماري به مدت طولاني در دماي DC 40- را دارد و مي‌‏‌‏تواند شرايط لازم جهت كاربردي كردن پژوهش‌‏ها, با هدف حل معضلات درماني بيماران را نيز فراهم كند.

١٠:٢٢ ١٤/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد