به ميزباني دانشگاه صنعتي اميركبير
نخستين كنفرانس تخصصي حفاظت و كنترل سيستمهاي قدرت برگزار ميشود
نخستين كنفرانس تخصصي حفاظت و كنترل سيستمهاي قدرت، 30 آذرماه با همكاري انجمن مهندسي برق و الكترونيك در دانشكده برق دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر حسين عسگريان ابيانه، رييس اين كنفرانس و رييس قطب قدرت دانشگاه صنعتي اميركبير با اعلام اين مطلب خاطرنشان كرد: هدف از برگزاري اين كنفرانس اين است كه بتوانيم زواياي عمده حفاظت و كنترل را كه يكي از مسائل روز صنعت برق در حال حاضر است باز كنيم و از آنجا كه دانشگاه صنعتي اميركبير از سوي وزارت علوم به عنوان قطب علمي قدرت در كشور از سوي وزارت علوم شناخته شده است و به دليل اهميت ويژه آن در كشور ما لزوم برگزاري اين كنفرانس تشخيص داده شد.
دكتر عسگريان در ادامه اظهار داشت: از آنجا كه امروزه نوع حفاظت شبكه به واسطه وسائل جديد كه بايد خريداري يا ساخته شود، تغيير كرده است، در همه زمينهها به صنعت، تكنولوژي و يا مشاوره نياز دارد و ما با برگزاري اين كنفرانس سعي در بررسي زواياي موضوعات پژوهشي از قبيل مانيتورينگ، كنترل و حفاظت گسترده سيستمهاي قدرت و ارايه روشها و الگوريتمهاي جديد درحفاظت سيستمها، ارايه روشهاي مناسب حفاظتي در صنعت، اثرات توليدات پراكنده در حفاظت سيستمهاي قدرت، هماهنگي حفاظت شبكه قدرت، جايگزيني رلههاي جديد و نهادينه كردن استفاده از رلههاي ميكرو پروسسوري و ديجيتالي را در نظر دارد.
رييس قطب قدرت دانشگاه صنعتي امير كبير در ادامه با اشاره به ديگر موضوعات كنفرانس تصريح كرد: هماهنگي حفاظت شبكه قدرت با شبكه صنعتي، امنيت حفاظت شبكههاي قدرت و ارتباطات مخابراتي در حفاظت و كاربرد هوش مصنوعي در حفاظت از ديگر موضوعات مطرح شده در اين كنفرانس خواهد بود.
وي افزود: در كنار اين كنفرانس كارگاهها و ميزگردهاي تخصصي برگزار ميشود كه البته كارگاههاي آموزشي يك روز قبل يعني از روز 29 آذرماه در دانشكده برقرار خواهد بود.
در ادامه اين نشست خبري، دكتر حسام الدين حسين صادقي، دبير كارگاههاي آموزشي و عضو هيات علمي كنفرانس به عناصر مهم اين كنفرانس اشاره كرد و اظهار داشت: اولين موضوع مقالات علمي است كه در آنها آخرين پژوهشها درباره موضوع كنفرانس ارايه خواهد شد. بحث دوم نمايشگاههاست كه به وسيله آن ها امكان برقراري ارتباط با صنعت بوجود خواهد آمد و مسائل مربوط و مشكلات و معضلات صنعت را در اختيار علاقمندان قرار خواهد داد تا عنوان محققين با ذوق به رفع آنها بپردازند. عنصر سوم كارگاههاي آموزشي است كه كارشناسان را به صورت ملموس تر با مشكلات و راه حلها آشنا ميكند.
به گزارش ايسنا، دكتر صادقي افزود: در اين كنفرانس بيشتر سعي بر آن شده است كه بر سيستمهاي حفاظتي كه وظيفه تشخيص و تجويز مناسب را بر عهده دارند و سپس كنترل و اينكه آيا ميتوان در اين مقوله سيستمهاي هوشمند بهتري ارايه كرد تاكيد شود.
وي تصريح كرد: با امكانات جديدي كه در مهندسي برق و الكترونيك بوجود آمده اين امكان را پيش آورده است تا سيستمهاي حفاظتي ما سيستمهاي حفاظتي نوين با امكانات ديجيتالي و كامپيوتر باشد و سيستمها تحت تاثير نيروهاي الكترومغناطيسي كه ميتواند تحت تاثير آنها باشد قرار بگيرد و اين ميدانهاي مغناطيسي ناشي از بخشي است كه ما بايد از آنها حفاظت كنيم.
وي در پايان به بهترين ويژگيهاي مورد نظر اين كنفرانس اشاره كرد و خاطر نشان كرد: يكي از مهمترين ويژگيهاي اين كنفرانس ارتباط صنعت با دانشگاه است و موضوعات با هماهنگي صنعت مطرح و از طرف دانشگاه نيز مورد استقبال قرار گرفته است.
صنعت و دانشگاه بايد بتوانند مسائلشان را با هم مطرح كنند و در كل در اين كنفرانس بيشتر سعي كرديم به جهت فضاي دوستانه، آن را از تئوري خالص خالي كنيم تا هم دانشگاه و هم صنعت بتوانند در حل مشكلاتشان از يكديگر استفاده كنند و شايد اين كارگاهها بتوانند اين نقش را به خوبي ايفا كنند.
در ادامه دكتر حسين كاظمي كارگر، دبير كنفرانس نيز به مقالات رسيده به دبيرخانه و مقالات پذيرفه شده اشاره كرد و گفت: تا امروز حدود 50 مقاله به دبيرخانه رسيده كه حدود 10 مقاله براي ارايه و چاپ پذيرفته شده است و تعدادي از آنها نيز تحت نظر داوري ميباشد.
وي در پايان افزود: علاقمندان ميتوانند با مراجعه به پايگاه اينترنتي www.iaeee-iran.org اطلاعات مورد نياز خود را كسب كنند.
١٥:٢٢ ١٤/٠٩/١٣٨٥