لزوم ایجاد پژوهشکده در دانشگاه علوم پزشکی مازندران
دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواستار ایجاد پژوهشکده و تجمیع مراکز تحقیقاتی این دانشگاه در جهت توسعه فعالیت های پژوهشی است.
دکتر "سید جلال حسینی مهر" در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: ایجاد پژوهشکده در مجتمع پیامبر اعظم (ص) می تواند آزمایشگاه ها، نیروی انسانی و امکانات را در یک بخش جمع آوری کند که این امر به روند تحقیق در این دانشگاه کمک قابل توجهی خواهد کرد.
وی با اشاره به وجود مراکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: مراکز تحقیقات تالاسمی، بهداشت محیط، علوم رفتاری و علوم دارویی 4 مرکز تحقیقاتی این دانشگاه است که با تجمع این مراکز در یک مکان می توان از امکانات این مراکز بهتر بهره برداری کرد.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با انتقاد از نبود شبکه فیبر نوری در دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: زیر ساخت های لازم برای ایجاد فیبر نوری جهت 10 مرکز آموزشی و پژوهشی دانشگاه آماده شده که متاسفانه هنوز از سوی مخابرات استان مازندران شبکه فیبر نوری به دانشگاه داده نشده است.
وی با اشاره به کمبود فضای کتابخانه ای در دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به حضور بیش از 2 هزار دانشجو و 200 عضو هیئت علمی، دانشگاه از کمبود فضای کتابخانه ای برای تحقیقات رنج می برد.
حسینی مهر تأسیس کتابخانه مرکزی در سایت اصلی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) را خواستار شد و افزود: تأسیس این کتابخانه می تواند بخش بزرگی از کمبود فضای کتابخانه ای دانشجویان و اساتید را از میان ببرد.
وی بر لزوم افزایش اعتبارات پژوهشی این دانشگاه تاکید کرد و گفت: ادامه فعالیت پژوهشی دانشگاه نیازمند تخصیص اعتبارات مناسب است. تجهیزات مورد نیاز برای آزمایشگاه های تحقیقاتی بسیار گران قیمت است که با توجه به اعتبارات محدود پژوهشی برای دانشگاه امکان پذیر نیست.
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : دانشگاه باید از برای تأمین این نیازهای مالی در بخش آزمایشگاهی مورد حمایت قرار گیرد و اعتبارات لازم به این امر تخصیص پیدا کند.
١٠:٥٢ ١٥/٠٩/١٣٨٥