١٧:٢٧ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
يك متخصص كودكان:
95 درصد موارد ابتلا به آلرژي در كودكان به دليل مصرف شيرگاو، تخم‌مرغ و سوياست

شير گاو، تخم مرغ و سويا مهمترين عوامل غذايي ايجاد كننده آلرژي در كودكان محسوب مي‌شوند.
دكتر احمد نيشابوري متخصص كودكان در گفت‌و‌گو با خبرنگار «بهداشت و درمان» ايسنا واحد علوم‌پزشكي ايران، ضمن بيان مطلب فوق به تعريف آلرژي غذايي پرداخت و اظهاركرد: آلرژي غذايي در واقع واكنش سيستم ايمني بدن به برخي پروتئين‌هاي خاص موجود در غذاي مصرفي است.
وي افزود: به اين ترتيب با واكنش ايجاد شده نوعي پادتن توليد مي‌شود و در صورت مصرف مجدد اين ماده آلرژي‌زا، پروتئين مذكور با پادتن توليد شده برخورد كرده و باعث آزاد شدن سلول‌هاي آلرژي زا و در نتيجه ظهور علايم و نشانه‌هاي آلرژي مي‌شود.
اين متخصص، پوست، دستگاه گوارش و دستگاه تنفس را بيش از ساير قسمت‌هاي بدن درمعرض بروز حساسيت دانست و عنوان كرد: حساسيت در پوست با خارش، قرمزي و كهير، در دستگاه تنفس با عطسه، آبريزش، خارش و گرفتگي در بيني و در دستگاه گوارش با عواملي از جمله اسهال، استفراغ، دل پيچه ظهور مي‌يابد.
دكتر نيشابوري با اعلام اين كه 95 درصد موارد ابتلا به آلرژي در كودكان به دليل مصرف شيرگاو، سويا و تخم مرغ ايجاد مي‌شود، بيان كرد: لازم است در اين راستا از دادن شيرگاو تا يك سالگي و دادن تخم مرغ و سويا تا دوسالگي به كودك پرهيز شود.
اين متخصص در پايان با اشاره به اين كه معمولا آلرژي به اين مواد غذايي تا 5 سالگي بهبود مي‌يابد، تصريح كرد: اما بروز حساسيت باعث بي‌قراري در كودك شده و در اين راستا پس از دانستن نوع مواد غذايي آلرژي‌زا در كودك، آموزش والدين از طريق مشاوران تغذيه براي تغيير رژيم غذايي كودك يك ضرورت است.

١٠:٣٨ ١٩/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد