در دانشگاه علوم پزشكي تهران
هشتمين جشنواره «ابن سينا» نيمه بهمن ماه برگزار مي شود
هشتمين جشنواره ابن سينا با حضور محققان فعال در عرصه آموزش و پژوهش دانشگاه علوم پزشكي تهران، نيمه بهمن ماه سال جاري برگزار ميشود.
به گزارش سرويس «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشكي تهران، اين جشنواره كه همزمان با سالروز تأسيس دانشگاه علوم پزشكي در 15 بهمن ماه هر سال برگزار ميشود امسال هشتمين دوره خود را در پيش رو دارد.
دكتر لاريجاني، رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران در جلسه هيات داوران اين جشنواره به اهميت برگزاري اين جشنواره و روند رو به رشد اثربخشي اين جشنواره در فعاليتهاي دانشگاه اشاره كرد و گفت: جشنواره تاكنون در ابعاد پژوهشي فعالتر بوده اما امسال همكاران ما در معاونت آموزشي با آماده كردن نظام جامع اهداء جوائز در حقيقت در حوزه آموزشي به يك نوآوري و تحو.ل دست زدهاند و از اين جهت جشنواره امسال با جشنوارههاي سالهاي قبل متفاوت است.
وي تاكيد كرد: امسال بنا داريم با تشكيل جلسات منظمي پس از برگزاري جشنواره به ارزيابي دقيق عملكرد آن پرداخته و اثر بخشي اين جشنواره را مورد دقت قرار دهيم.
دكتر لاريجاني تصريح كرد: براي تضمين توسعه و ارتقاء فعاليت دانشگاه در حوزههاي پژوهشي و آموزشي بايد به جوانان اهميت بيشتري داد.
دكتر فتوحي، معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي تهران و دبير هشتمين جشنواره ابن سينا نيز به ارايه گزارشي از نحوه برگزاري جشنواره پرداخت و گفت: اهداف ما از برگزاري جشنواره ابن سينا حفظ موقعيت دانشگاه به عنوان برترين دانشگاه علوم پزشكي كشور، سوق دادن اعضاء هيئت علمي به سمت اهداف دانشگاه و ايجاد انگيزه در آنان است.
وي به اهميت هر دو بخش آموزش و پژوهش اشاره كرد و گفت: در جشنواره امسال هر دو بخش پژوهش و آموزش از جايگاه خاص خود برخوردارند.
بنابر اعلام روابط عمومي دانشگاه، وي در ادامه به روند انتخاب اعضاء حقيقي هيئت داوران اشاره كرد و گفت: اعضاء حقيقي از بين 80 نفر كه توسط رؤساي گروههاي آموزشي و رؤساي دانشكدهها انتخاب شده بودند به رأي گذاشته شد و از بين آنها بيست نفر كه بيشترين رأي را آورده بودند به عنوان اعضاي حقيقي انتخاب شدند. اعضاء حقوقي هيات داوران نيز براساس اساسنامه جشنواره ابن سينا انتخاب ميشوند كه در مجموع اعضاء هيات داوران را تشكيل ميدهند.
وي گفت در اين جلسه اعضاء هيئت داوران به دو كميته آموزشي و پژوهشي تقسيم ميشوند و اين دو كميته به انتخاب برگزيدگان بر اساس دستورالعملها اقدام خواهند كرد.
دكتر فتوحي يادآوري كرد كه در بخش آموزشي و پژوهشي به نفرات اول تا سوم گرنتهاي آموزشي و پژوهشي به ترتيب هر يك به ارزش 60 ميليون ريال، 40 ميليون ريال و 30 ميليون ريال اعطاء خواهد شد. همچنين به نفرات اول تا سوم هزينه سفرهاي آموزشي و پژوهشي اعطاء خواهد شد.
دكتر كشاورز، معاون آموزشي دانشگاه نيز در اين زمينه به نظام جامع اهداء جوايز آموزشي اشاره كرد و گفت: در اين رابطه با بررسي نظام اهداء جوايز در دانشگاههاي بينالمللي طرحي تدوين شده كه براساس آن جوايز آموزشي با عناوين جايزه بزرگ ابن سينا در سطح ملي، جايزه جرجاني، جايزه اخلاق پزشكي، جايزه پيشكسوتان، جايزة نوآوري آموزشي و جايزه دستيار برتر، و جايزه برگزيده دانشجويان از آن جمله است.
دكتر محمدي ارايه دهندة طرح نظام جامع اهداء جوايزه نيز گزارشي از چگونگي انتخاب برگزيدگان حوزة آموزشي بيان كرد.
در اين جلسه همچنين تعدادي از اعضاء هيات داوران به ارايه نقطه نظرات خود پيرامون ارتقاء كيفيت جشنواره پرداختند.
در نهايت درخصوص تمديد مهلت ثبت نام داوطلبان تصميم گيري و مقرر شد مهلت ثبت نام تا آخر آذرماه 85 تمديد شود.
١٢:٢٣ ١٩/٠٩/١٣٨٥