١٥:٠٦ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نظر مثبت مركز پژوهش‌ها درباره الحاق به كنوانسيون ارتباطات الكترونيكي

خبرگزاري فارس:مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي با هدف شفاف‌سازي فعاليت كنوانسيون سازمان ملل در مورد ارتباطات الكترونيكي، كاركردهاي كنوانسيون «آنسيترال 2005» را مورد بررسي قرار داد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از دفتر اطلاع رساني مركز پژوهش‌ها، گروه ارتباطات و فناوري‌هاي نوين اين مركز با معرفي «كنوانسيون سازمان ملل متحد راجع به استفاده از ارتباطات الكترونيكي در قراردادهاي بين‌المللي» موسوم به «آنسيترال 2005 » تصريح كرد كه اين كنوانسيون در تاريخ 23 نوامبر 2005 به تصويب مجمع عمومي سازمان ملل متحد رسيده و حاصل مطالعات و جلسات متعدد كميسيون حقوق تجارت بين‌الملل سازمان ملل متحد (آنسيترال) بوده است.
مركز پژوهش‌ها از كنوانسيون آنسيترال 2005 به عنوان، سندي مهم و تعيين كننده در تسهيل وتنظيم تجارت الكترونيكي بين‌المللي نام برد و افزود: به نظر مي‌رسد پذيرش اين كنوانسيون از سوي جمهوري اسلامي ايران مي‌تواند گسترش روابط تجاري كشورمان با ديگر كشورهاي جهان را در پي داشته باشد.
بر اساس گزارش مركز پژوهشها تاكنون كشورهاي لبنان، ماداگاسكار، سنگال، سيرالئون، سريلانكا، آفريقاي مركزي، سنگاپور و چين اين كنوانسيون را امضا كرده‌اند.
گفتني است: كنوانسيون آنسيترال 2005 با يك مقدمه آغاز مي‌شود كه عليرغم داشتن اثر حقوقي ناچيز، در آن اهميت و آثار مثبت استفاده روز افزون از ارتباطات الكترونيكي در تجارت بين‌الملل و نيز ضرورت اتخاذ قواعد يكنواخت به منظور رفع موانع و ترديدهاي قانوني نسبت به ارتباطات مذكور و لزوم تحقق اصول بي‌طرفي رسانه‌اي (تكنولوژيك) و برابري اثر قانوني معادل‌هاي كاركردي مورد تاكيد قرار گرفته است و در ادامه مقررات و مواد 25 گانه كنوانسيون طي چهار فصل بيان شده‌اند.

١٥:٣٢ ٢١/٠٩/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد