يک مدرس دانشگاه:
آموزش IT در ايران هدفمند نيست
دانشگاهها به کيفيت آموزش فنآوري اطلاعات بها نميدهند
يک مدرس فنآوري اطلاعات گفت: امروز ديگر نميتوانيم نقش موثر جنبش الکترونيکي و انقلاب IT را در موفقيت مديريت شهري انکار کنيم.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عباس پورفرخي - مدرس دانشگاه علمي کاربردي خراسان - با اشاره به رشد سريع کشورهاي مالزي و اندونزي در مديريت شهري، اين رشد را نتيجهي استفاده از فنآوريهاي اطلاعاتي و ارتباطي پيشرفته دانست و با اشاره به حضور مقامات اين کشورها در سومين دوره نمايشگاه الهسيت اظهار كرد: نشانههايي از توجه به اين فنآوري در مشهد به عنوان طرح آزمايشي اجراي شهر و دولت الکترونيک مشهود است، اما در وضعيت کنوني، اگر شرايط استفاده از خلاقيتها و توانايي نخبگان فراهم نباشد، به سختي ميتوان اين موقعيت را حفظ کرد.
اين مدرس فنآوري اطلاعات با تاکيد بر لزوم توجه به فراهم کردن امکانات لازم جهت استفاده از تفکر نخبگان در جامعه افزود: جامعه به سمت ايجاد فضاي تخصصي در زمينهي IT پيش ميرود و متخصصان اين امر ميتوانند در اين زمينه احساس آرامش کنند.
وي با اشاره به تاثير حضور بخش خصوصي در کنار بخش دولتي در سومين نمايشگاه الهسيت در مشهد، از رشد و جذب متخصصان IT توسط بخش خصوصي در اين نمايشگاه خبر داد و گفت: هنوز در حوزههايي که تنها دولت از مباحث الکترونيکي پشتيباني ميکند دچار نقصان هستيم.
پورفرخي افزود: متاسفانه آموزش IT در ايران بهصورت هدفمند طراحي نشده است، چراکه دانشگاهها و آموزشگاههاي حاشيهيي به دنبال بالا بردن حجم فارغالتحصيل هستند و به کيفيت آموزش بها نميدهند.
١٠:٠١ ٢٩/٠٩/١٣٨٥