١٠:٠٠ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نمایشگاه برتری علمی در تمدن اسلامی برگزار می شود

وزارت علوم، تکنولوژی و نوآوری مالزی به منظور جلب توجه جوانان به میراث غنی تمدن اسلامی در زمینه علوم مختلف طی روزهای 18 تا 24 دی نمایشگاه "برتری علمی در تمدن اسلامی" را در کوالالامپور برگزاری می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استارآنلاین، مسلمانان در قرن هفتم عرصه هایی را مورد پژوهش قرار می دادند که اروپائیان بویژه یونانیها پیشتر آن را آزموده بودند.
اما در اواسط قرن 9، پیشرفت مسلمانان و خلاقیات آنها در عرصه هایی چون ریاضیات، نجوم، طب، خطاطی، معماری و فیزیک بسیار قابل توجه بود. آنچه مسلمانان از سایر فرهنگها آموختند عرصه های تازه ای از یادگیری و رشته های جدید را برای آنها به همراه داشت.
برای مثال، جابربن حیان که در سال 803 میلادی از دنیا رفت به پدر علم شیمی شهرت دارد؛ چرا که کیمیاگری را از خرافات جدا و آن را به یک علم تبدیل کرد. حیان همچنین به اختراع بسیاری از تجهیزات آزمایشگاهی و کشف و شرح مواد شیمیایی شهرت یافته است.
مسلمانان از بزرگترین ریاضیدانهای تمام اعصار برخوردار بودند و خوارزمی یکی از ریاضیدانها، منجمان و جغرافیدانهای مسلمان بود که در سال 770 پس از میلاد متولد شد. وی سهم مهمی در بسط مفاهیم اولیه ریاضیات چون توضیح استفاده عدد صفر داشته است.
نمونه های بسیاری از سهم علمای مسلمان در توسعه علم وجود دارند. دستاوردهای این علمای طی یک دوره 6 روزه در سالن گردهمایی های کولالامپور و پس از آن به مدت دو ماه و نیم در مرکز ملی علوم، مالزی به نمایش در خواهد آمد.
بیش از 150 اثر از اشیای دست ساز و اکتشافهای علمی مسلمانان در طول قرون متمادی در این نمایشگاه ارائه می شوند.

١٤:١٦ ٠٢/١٠/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد