٢١:٠٧ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
يونسكو اجلاس "كارشناسي سياست‌گذاري علم و فناوري" در تهران برگزار مي‌كند

دبيركل كميسيون ملي يونسكو گفت : نخستين اجلاس منطقه آسيا و اقيانوسيه با عنوان "كارشناسي سياست‌گذاري علم و فناوري" اول تا سوم بهمن ماه توسط سازمان يونسكو در دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.
به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، "محمد توكل" با بيان اين مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در اين اجلاس نمايندگان مجلس، اعضاي كميسيون علوم و فناوري ومعاونان فرهنگستان كشورهاي تركمنستان، قزاقستان، پاكستان، چين، قرقيزستان، تاجيكستان، ازبكستان، افغانستان، هنگ كنگ، كره جنوبي، فنلاند، كوبا، تايلند و اقيانوسيه شركت دارند.
وي يادآوردشد : بسياري از وزارت خانه‌هاو سازمان‌هاي ذيربط درمورد سياست گذاري علم وفناوري كشورمان از جمله كميسيون علوم، تحقيقات و فناوري، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، معاونان پژوهشي وزارت خانه‌هاي صنايع و معادن، آموزش و پرورش، جهاد كشاورزي و سازمان صدا و سيما دراين اجلاس حضور خواهند داشت.
به گفته توكل، با توجه به اين‌كه يكي از اولويت‌هاي كاري يونسكو در حوزه علوم، سياست‌گذاري علم و فناوري در سراسر جهان است طي دو سال گذشته چهار اجلاس منطقه‌اي در قاره‌هاي مختلف برگزار شده و اين پنجمين اجلاس منطقه‌اي (قاره‌اي) به شمار مي‌رود.
وي اظهارداشت: مقاله‌هاي اين اجلاس در كميته علمي مورد بررسي قرار گرفته و قرار است ‪ ۲۰‬مقاله پيرامون علم و تكنولوژي، نحوه اجرا و نظارت آن توسط صاحب نظران و كارشناسان مختلف منطقه آسيا و اقيانوسيه ارايه شود.
وي تصريح كرد: درپايان هر مقاله متخصصان و نمايندگان كشورهاي شركت‌كننده در اجلاس به بحث و تحليل مي‌پردازند.
وي هدف از برگزاري اين اجلاس را ارايه‌آخرين يافته‌هاي علمي در خصوص وضعيت سياست‌گذاري علم و فناوري،اطلاع از تجربيات جهاني و بهره‌گيري از دستاوردهاي كشورهاي مختلف براي پيشرفت در تكنولوژي عنوان كرد.
دبيركل كميسيون ملي يونسكو اظهار داشت: سياست‌گذاري علوم و تكنولوژي يكي از مباحث بسيار مهم براي كشورهاي درحال توسعه‌است كه يونسكو نيز در برنامه -هاي خود پرداختن به آن را در اولويت قرار داده است.
وي خاطرنشان كرد: اغلب كشورهاي در حال توسعه از فقدان يك سياست منسجم براي گسترش علم و فناوري رنج مي‌برند.
توكل،بااشاره به اين‌كه در برنامه سوم توسعه فاز مطالعاتي پيرامون توسعه علم و فناوري به انجام رسيد، تصريح كرد:در برنامه‌چهارم نيز سعي‌شده مولفه- هايي از علم و تكنولوژي لحاظ شود.
وي يادآورشد: براي رسيدن به علوم و تكنولوژي‌هاي جديد به تبادل اطلاعات و تجربيات با كشورهاي مختلف نياز داريم كه اميد است با برگزاري اجلاس، اين مهم تحقق يابد.

١٣:١٥ ٢٥/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد