مسؤول كتابخانه گروه معارف دانشگاه فردوسي:
کتابخانههاي تخصصي اسلامي در تقويت پايههاي اعتقادي دانشجويان تاثير بسزايي دارند
مسؤول كتابخانه گروه معارف دانشگاه فردوسي گفت: کتابخانههاي تخصصي اسلامي در تقويت پايههاي اعتقادي دانشجويان تاثير بسزايي دارند.
نمازي زاده در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خراسان گفت: اين كتابخانه از سال 1375 با يک هزار عنوان كتاب فعاليت خود را آغاز كرده است و اكنون حدود 6 هزار جلد كتاب در كتابخانه موجود است.
وي در خصوص موضوع کتب اين کتابخانه اظهار داشت: موضوع اصلي اين كتابها معارف اسلامي است و چون در اين دروس دانشجويان با سوالات زيادي مواجه هستند سعي شده است كتابهاي مختلفي راجعبه اين دروس در اختيار دانشجويان قرار گيرد تا پاسخگوي سوالات آنها در اين زمينه باشد.
نمازيزاده در ادامه گفت: كتابهاي اين كتابخانه در محدوده معارف اسلامي با گرايشات خدا شناسي، امام شناسي و مسائل مربوط به آن، متون اسلامي كه شامل نهج البلاغه و تفاسير قرآن است، درس انقلاب اسلامي و ريشههاي آن كه در بردارنده كتابهاي تاريخ انقلاب و مسائل سياسي است، درس اخلاق اسلامي با گرايشات آئين زندگي و عرفان است و درس تاريخ اسلام ميباشد.
وي افزود: اين کتابخانه همچنين تلاش کرده است امكانات ديگري مانند سي دي و نوار نيز در دسترس دانشجويان قرار دهد و با توجه به تلاش در زمينه راهاندازي مقاطع كارشناسي ارشد و دكترا درصدد است با تقويت منابع كتابخانه، پاسخگوي نياز دانشجويان در اين مقاطع نيز باشد.
نمازيزاده همچنين درخصوص وجود چنين كتابخانههايي در دانشگاه گفت: يكي از ضرورتهاي اصلي دانشگاه پرداختن به پاسخگويي دانشجويان در مقابل هجمههاي فرهنگي است و وجود چنين مراکزي سعي در تقويت پايههاي اعتقادي دانشجويان و پاسخگويي به سوالات و شبهات مطرح شده از سوي دانشجويان ميباشد.
مسؤول كتابخانه گروه معارف دانشگاه فردوسي در پايان گفت: اگر دانشجويان بتوانند در چنين محيطهاي فرهنگي پاسخ سوالات خود را کسب کنند مطمئنا در آينده در محيط اجتماع نيز توانايي تاثيرگذاري بر توده مردم را خواهند داشت.
٠٩:٠٢ ٠٦/١٠/١٣٨٥