٠٨:١٧ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون پژوهشي دانشکده دندانپزشکي مشهد:
سياست ما ترويج استفاده از ژورنال‌هاي الکترونيکي است

معاون پژوهشي دانشکده دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد، سياست دانشگاه را امکان دسترسي به هزاران منبع تخصصي معتبر و در اختيار قرار دادن مراجعه‌كنندگان اعلام كرد.
دکتر رادور در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خراسان - گفت: بسياري از ژورنال‌هاي معتبري که به صورت آنلاين از طريق قرارداد با بخش خصوصي و بنگاه‌هاي انتشاراتي در سايت دانشگاه علوم پزشکي موجودست، نيازهاي دانشجويان را به خوبي پاسخ مي‌دهند.
وي تعداد مجلات تخصصي زبان اصلي کتابخانه دانشکده دندانپزشکي را تا سه سال پيش 31 جلد عنوان کرد و افزود: از سه سال پيش اين تعداد به 16 جلد کاهش يافته و دانشگاه بر روي ژورنال‌هاي آنلاين از طريق سايت دانشگاه سرمايه‌گذاري کرده است.
رادور تعداد مجلات فارسي علمي موجود در کتابخانه را 12 عنوان ذکر کرد و به ايسنا گفت: علاوه بر اين 100 لوح فشرده آموزشي و تعدادي فيلم ويديويي آموزش تکنيک‌هاي درمان دندانپزشکي در کتابخانه موجودست و بسياري از اعضاي هيات علمي ما CD آموزشي توليد مي‌کنند.
رادور تعداد کتب لاتين اين کتابخانه را حدود 3 هزار جلد و کتب فارسي را بيش از 2 هزار جلد عنوان کرد و در خصوص پايان‌نامه‌هاي اين کتابخانه اظهار كرد: بيش از 300 پايان‌نامه دوره تخصصي و بيش از 2 هزار پايان‌نامه دکتري دندانپزشکي در کتابخانه موجود است.
معاون پژوهشي دانشکده دندانپزشکي مشهد،کمبود فضاي کتابخانه را يکي از عمده‌ترين مشکلات کتابخانه دانست و افزود: قدمت دانشکده دندانپزشکي به 30 سال قبل باز مي‌گردد و در اين فضاي قديمي حدود 400 متر مربع به کتابخانه اختصاص يافته که اين فضا پاسخگوي نياز دانشجويان نيست.
رادور با اشاره به اين که دانشکده دندانپزشکي مشهد جزو دانشکده مادر دندانپزشکي در کشور است، افزود: دانشکده‌هاي تخصصي نيازمند منابع به‌روز هستند؛ همچنين بايستي براي ارايه خدمات بهتر از تکنولوژي‌هاي جديد بيشتري استفاده کنيم.
وي با بيان اين که معاونت پژوهشي دانشگاه علوم پزشکي حمايت خوبي از کتابخانه‌ها دارد، افزود: از نظر بودجه مشکلي نداريم و با هيچگونه محدوديت مالي مواجه نيستيم.
معاون پژوهشي دانشکده دندانپزشکي مشهد در ادامه خاطرنشان كرد: علل عدم گرايش مردم به فرهنگ کتابخواني بايد در سياست‌هاي فرهنگي جامعه پاسخ داده شود و کتابخانه‌هاي علمي در دانشگاه‌ها شامل اين موضوع نمي‌شود و نبايد به اين نگاه به آنان نگريست چرا که دانشجويي که با موفقيت فارغ‌التحصيل مي‌شود قطعا نيازمند تحقيق، پژوهش و مطالعه است.

٠٩:٣٢ ١٠/١٠/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد