بروجردي:
موشك حمل كنندهي ماهوارهاي ايران به زودي پرتاب ميشود
اگر بخواهيم به اقتدار برسيم بايد هزينههاي آن را بپردازيم
"به همت دانشمندان جوان ايراني موشك حمل كننده ماهوارهاي ايران آماده شده است و به زودي پرتاب ميشود".
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از مركز خبر حوزه، علاءالدين بروجردي رييس كميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين مطلب در جلسه فضلا و طلاب بروجردي در قم گفت: تنها راه حل خروج از وضعيت هستهيي ايران، مذاكره است.
وي با بيان اينكه "غربيها اصلا فكر نميكردند جمهوري اسلامي بتواند به چرخه توليد سوخت هستهيي دست يابد"، گفت: اكنون در جايگاه مطلوبي قرار داريم و براي رسيدن به شرايط بهتر و رسيدن به جايي كه نتوانند به ما حرف زور بگويند، بايد ناملايمات سياسي، فشارهاي بينالمللي و اهرمهايي مانند قطعنامه شوراي امنيت را بپذيريم و اين راه پر از سنگلاخ را طي كنيم، در غير اين صورت بايد در صف طولاني كشورهاي تابع ارادهي بوش بايستيم.
رييس كميسيون امنيت ملي مجلس، با اشاره به نرمش جمهوري اسلامي در مذاكرات سالهاي اخير خود با آژانس بينالمللي انرژي اتمي، گفت: نتيجه اين ديپلماسي اين بود كه آقاي البرادعي دوبار در گزارش رسمي خود، عدم انحراف ايران از مقررات آژانس را مورد تاييد قرار داد و اين كار در واقع حكم تبرئه جمهوري اسلامي است.
وي با بيان اينكه غربيها خواهان حداقل تعليق 10 ساله فعاليتهاي هستهيي ايران بودند، اظهار داشت: متوسط سني دانشمندان ما در اين عرصه بين 30 تا 35 سال است. آيا ميشود يك جوان فعال، پرانرژي و متفكر 10 سال دست روي دست بگذارد؟ اين دقيقا به معناي فروپاشي بنيهي علمي يك كشور است.
علاءالدين بروجردي تاكيد كرد: قرار نيست درجا بزنيم و هرچه غرب و آمريكا گفتند قبول كنيم، بلكه اگر بخواهيم به اقتدار برسيم بايد هزينههاي آن را بپردازيم، كما اينكه از ابتداي انقلاب تاكنون در عرصههاي مختلف دفاع مقدس مبارزه با مواد مخدر و ديگر عرصهها دهها هزار شهيد تقديم كردهايم.
وي با بيان اينكه "آمريكا و غرب در صورت تعطيل كردن تحقيقات هستهيي ايران هم دستبردار نخواهند بود" گفت: آن وقت خواهند گفت، موشكهايتان را هم بايد جمع كنيد، يعني جمهوري اسلامي را به كشوري كه توان مقابله و دفاع از خويش را ندارد تبديل كنند، لذا اگر در خاكريز اول مقاومت نداشته باشيم، قصد فتح خاكريزهاي بعدي را هم خواهند كرد.
رييس كميسيون امنيت ملي مجلس، راهاندازي زنجيرهي سه هزار تايي سانتريفوژ را عامل تثبيت توانمندي هستهيي كشور ارزيابي و تصريح كرد: غربيها وقتي احساس كنند كه توان هستهيي در كشور ما تثبيت شده است، ناگزير به مذاكره خواهند شد، زيرا آنها ميدانند اگر بخواهند با فشار يكطرفه با جمهوري اسلامي برخورد كنند، در نهايت ايران از NPT خارج خواهد شد واين چيزي است كه آنها از آن ابا دارند.
وي افزود: آنها تجربهي كره شمالي را دارند كه فشار يك طرفه منجر به ساختن بمب هستهيي توسط اين كشور و آزمايش آن شد، لذا از قطعنامه شوراي امنيت تنها به عنوان اهرم فشار در مذاكرات خود بهره ميبرند، كما اينكه ما هم از مسايلي چون شرايط منطقه، موقعيت ايران و... به عنوان اهرم فشار استفاده ميكنيم.
علاءالدين بروجردي با اشاره به اينكه دولت بلافاصله پس از قطعنامه شوراي امنيت در بيانيهاي بر سرعت راهاندازي زنجيره سه هزار تايي سانتريفوژ تاكيد كرد، گفت: بعد از صدور قطعنامه، دبيركل جديد سازمان ملل متحد، اروپاييان، چين و روسيه در پيامهاي جداگانهاي براي مذاكره با جمهوري اسلامي پيغام دادند و حتي در بندهاي نهايي قطعنامه هم به مذاكره اشاره شده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به جنگ همه جانبه عليه جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد و با بيان اينكه "باندهاي عظيم مافيايي با سرمايههاي ميلياردي وارد عرصهي ورود و توزيع مواد مخدر ميان جوانان ايران شدهاند"، گفت: امروزه سومين تجارت جهاني، تجارت مواد مخدر است و اگر در مقابله با باندهاي مواد مخدر كوتاهي كنيم، جوانان ما در منجلاب فساد گرفتار خواهند شد.
نماينده مردم بروجرد در مجلس شوراي اسلامي، با اعلام اينكه "از زمان حضور آمريكا و انگليس در افغانستان توليد مواد مخدر در اين كشور از چهار هزار تن به شش تا هشت هزار تن تبديل شده است"، گفت: امنيت خاطر باندهاي مواد مخدر موجب جري شدن آنها در فعاليت خانمانسوزشان ميشود.
وي با انتقاد از اجرا نكردن حكم اعدام متخلفان پروندههاي توزيع مواد مخدر گفت: با باندهاي توزيع مواد مخدر بايد بيرحمانه برخورد كرد و اين در حالي است كه در بازديد اخير از برخي زندانها، شاهد 300 محكوم به اعدام در اين زمينه بوديم كه با گذشت دو سال از صدور احكامشان، هنوز اعدام نشده بودند.
علاءالدين بروجردي افزود: كسي كه خروار خروار مواد مخدر در كشور وارد و توزيع ميكند و به جوانان عزيز و خانوادههاي آنها رحم نميكند، بدون ترديد مفسد فيالارض است.
وي مفاسد اجتماعي ناشي از مواد مخدر مصنوعي و شيميايي را بسيار بيشتر از مواد مخدري چون ترياك دانست و اظهار داشت: متاسفانه اين مواد كه در قالب قرص عرضه ميشوند، آثار تخريبي فيزيولوژيكي بيشتري دارند، سهلالوصولترند و به راحتي در يك كارگاه كوچك قابل توليدند.
علاءالدين بروجردي، با بيان اينكه اكثر زندانيان كشور را افراد معتاد تشكيل ميدهند، گفت: چون راهي پيش روي اينها در زندان نيست، به سرنگ مشترك روي ميآورند، لذا زندانهاي كشور تبديل به يكي از اماكن مهم گسترش بيماري ايدز شده است.
وي همچنين با اشاره به تهاجم فرهنگي دشمن، وظيفه روحانيت را در اين عرصه مهم ارزيابي و اشاره كرد: هم اكنون «ويسكي» توليد شده در پاريس به فاصله كمتر از يك ماه در تهران عرضه ميشود و به توزيعكننده تضمين ميدهند كه پولش را بعد از فروش به آنها بدهد و حتي اگر در مواقعي توسط ماموران ضبط شد، خسارتش را جبران ميكنند و در صورت دستگيري شخص نيز هزينه خانوادهاش را ميدهند و براي آزادياش تلاش ميكنند.
٢٠:٣٣ ١١/١٠/١٣٨٥