اثر مصرف آلوي خشك در مقابله با پوكي استخوان بررسي ميشود
پژوهشگران در دانشگاه فلوريداي آمريكا سرگرم بررسي در زمينه تاثير احتمالي مصرف آلوي خشك در مقابله با پوكي استخوان يا آرتريريت استخواني در زنان يائسه هستند.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس از تالاهاسي، مطالعاتي كه قبلا توسط بهرام ارجمندي از دانشگاه ايالتي فلوريدا انجام شده بود، نشان داد مصر آلوي خشك، بافتهاي استخواني از دست رفته را در مدلهاي حيواني پوكي استخوان جبران كرد و بيوماركرهاي مرتبط با استخوانسازي در زنان يائسه را بهبود بخشيد.
در تحقيق يكسالهاي كه در اين زمينه در دست انجام است، نيمي از زنان داوطلب به غذاي روزانه خود ۹تا ۱۰عدد معادل يكصد گرم آلوي خشك ميافزايند و نيمي ديگر همين مقدار سيب خشك را ،كه به داشتن خاصيتهاي مختلف شهرت دارد، به برنامه غذاييشان اضافه كردند.
شركتكنندگان در هر دو گروه، بايد روزي ۵۰۰ميليگرم كلسيم و ۲۰۰واحد ويتامين دي مصرف كنند، هر سه ماه يكبار تحت آزمايش خون قرار گيرند و ميزان تراكم استخواني آنان در ابتدا و انتهاي اين تحقيق، با استفاده از تازهترين تكنولوژي اسكن تمام بدن كه " "iDXAنام دارد، اندازهگيري شود.
ارجمندي، محقق ارشد اين پروژه پژوهشي گفت اگر يافتههاي اين مطالعه در مورد انسانها، همانند الگوهاي حيواني مثبت و قابل تكرار باشد، محققان قادر خواهند بود مواد موثر در آلوي خشك را كه روي ايجاد بافتهاي استخواني موثرند، مشخص كنند."
١٢:٣٨ ٢٥/١٠/١٣٨٥