٠٤:٠٣ ٠٨/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
معاون پژوهشي وزير علوم:
سه ماهواره كوچك در سه دانشگاه بزرگ كشور در مرحله طراحي و ساخت است
شبكه تحقيقات محيط زيست كشور راه‌اندازي شد

معاون پژوهشي وزير علوم با اشاره به راه‌اندازي شبكه تحقيقات محيط زيست كشور از راه‌اندازي دو شبكه تحقيقات بيوتكنولوژي و نانو فن‌آوري در آينده نزديك خبر داد.
به گزارش خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر منصور كبگانيان، معاون پژوهشي و سرپرست معاونت فن آوري وزارت علوم كه روز دوشنبه در هفتمين جشنواره پژوهش و فن‌آوري سخن مي‌گفت با اشاره به رشد فزاينده فعاليت‌ها و دستاوردهاي علمي پژوهشگران كشور طي يك سال اخير اظهار داشت: اين دستاوردها زير ساختي است كه اگر حمايت شود بازده خواهد داشت و اين سوء تفاهم كه پژوهش كارايي ندارد و هنوز در ذهن بعضي پديده‌اي لوكس تلقي مي‌شود، نادرست است.
وي گفت: در حال حاضر بيش از 360 نشريه علمي در كشور داريم كه حاكي از رشد سه برابري در سال‌هاي اخير است.
ايران از لحاظ توليد مقالات علمي رتبه دوم را در منطقه در اختيار دارد كه البته پتانسيل كشور بالاتر است و اگر برنامه‌ريزي شود توان كسب رتبه اول در منطقه و رتبه‌اي بالا را در جهان داريم.
دكتر كبگانيان خاطرنشان كرد: در حال حاضر 416 مؤسسه پژوهشي ملي و بخشي در كشور داريم كه موتورهاي توليد علم و فن اوري در كشورند و تقريبا در تمام بخشهاي كشور داراي پژوهشكده‌ها و موسسات پژوهشي هستيم. همچنين 84 قطب علمي داريم كه برخي در سطح منطقه قطب هستند و توان جذب دانشمندان منطقه را دارند.
وي افزود: پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) كه در مهر ماه افتتاح شده به سرعت در حال ساماندهي است. از طرف ديگر شمار مجلات علمي پژوهشي نمايه شده در ISI بالغ بر 16 مجله است كه در منطقه بي‌نظير است و از طرف ديگر بيش از 160 انجمن علمي در كشور فعاليت دارند.
معاون پژوهشي وزير علوم خاطرنشان كرد: بيش از 800 شركت فن آور خودجوش با حمايت محدود وزارت علوم در پارك‌هاي علمي و مراكز رشد كشور فعاليت مي‌كنند كه تا پايان برنامه بايد در هر استان كشور يك پارك علم و فن آوري داشته باشيم.
وي افزود:در حال حاضر طرح ساخت سه ماهواره كوچك در دستور كار سه دانشگاه بزرگ كشور قرار دارد كه به سرعت در حال پيشرفت هستند.
دكتر كبگانيان با تقدير از مسوولاني كه به اين باور رسيده‌اند كه سرمايه گذاري در پژوهش هزينه نيست، اظهار داشت: گام بعدي ما همكاري با وزارت نفت است كه خريدهاي خارجي بسياري دارد و كمتر موردي از آن هست كه كار پژوهشي در مورد آن نشده يا نتوان انجام داد.
به گزارش ايسنا، وي افزود: يك توان و مزيت بالاي پژوهشي كشور در حوزه علوم انساني ديني است كه در حال تعامل با پژوهشگاههاي ديني و حوزه علميه قم هستيم تا اين مجموعه را هم به توليد علم كشور اضافه كنيم.
دكتر كبگانيان با تشكر از حمايت همه جانبه مقام معظم رهبري از پژوهشگران ابراز اميدواري كرد به زودي شاهد اثر بخشي هر چه بيشتر پژوهش كشور و تبديل علم و پژوهش به گفتمان مسلط جامعه باشيم.

١٤:٠٦ ٢٥/١٠/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد