٢٣:٢٠ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مديرICT شركت ملي نفت:
اين بخش‌نامه نظارت كيفي برفناوري اطلاعات كشوراست

مديرICT شركت ملي نفت ايران گفت: ضرورت وجود يك نظارت عالي وحصول اطمينان از هدايت سرمايه ‌گذاري‌هاي IT به سوي پروژه‌هاي زود بازده و مطمئن احساس مي‌شد كه اين موضوع با اين بخش‌نامه عملي خواهد شد.
«حسين طالبي» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: متاسفانه در چند سال اخير مصرف بي رويه سخت افزار بدون توجه به تامين و توليد نرم افزارهاي مربوطه به شدت رونق گرفته وسازمان‌هاي دولتي به ويژه با بودجه‌ي هنگفتي كه از تكفا در اختيارشان قرار گرفت به جاي توليد نرم افزار كه در واقع پيش نياز استفاده از سخت افزار محسوب مي‌شود به خريد سخت افزار و تجهيزات شبكه پرداختند، بدون توجه به اين كه اين فعاليت‌ها به توسعه‌ي IT در كشور بينجامد.
وي افزود: به اعتقاد من دولت با اين بخش نامه خواسته نظارت مستقيمي‌ بر پروژه‌ها و طرح‌هاي IT داشته باشد و بودجه‌ي دولت را به سمت پروژه‌هاي موفق هدايت كند.
مديرICT شركت ملي نفت ايران اظهار داشت: يكسري ارزش‌هايي را كه دولت به دنبال آن است تقويت و توليد نرم افزار داخلي و جلوگيري از هزينه‌هاي غيرضروري بر روي سخت افزار است كه بعد از مدت كوتاهي از رده خارج مي‌شوند وهدف از اين بخش نامه نيز جلوگيري از مصرف بي رويه سخت افزار است چون خريدهاي سخت افزاري كه انجام مي‌شود نتيجه‌ي ملموسي را به دنبال نداشته ونخواهد داشت و صرفا منجر به خروج ارز از كشور مي‌شود بدون اين كه افزايش و بهره وري در دستگاه‌ها داشته باشد .
طالبي تاكيد كرد: اين بخش نامه نظارت كيفي بر IT كشور است البته بسياري از سازمان‌ها و شركت‌ها كه عمدتا در فروش سخت افزار فعاليت مي‌كنند ممكن است اين بخش نامه با منافع آن‌ها مغايرت داشته باشد لذا مخالف اين بخش نامه و آيين نامه‌ي مربوطه هستند .
وي در ادامه بر اين موضوع تاكيد كرد: دولت بايد اطمينان حاصل كند تا بودجه‌هايي كه صرف IT مي‌شود به توليد نرم افزارهاي داخلي بينجامد .
به اعتقاد وي اين بخش نامه موجب ايجاد بوروكراسي اداري در سازمان‌ها نمي‌شود و از طرف ديگر اگر اين بوروكراسي منجر به جلوگيري از هزينه‌هاي غيرضروري مي‌شود بسيار خوب است .
طالبي با اشاره به وزارت آموزش وپرورش و با بيان اين كه در چند سال گذشته هزينه‌هاي زيادي در رابطه با گسترش شبكه در مدارس ودبيرستان‌ها انجام شده گفت: تنها كاري كه در اين زمينه انجام شد بحث سخت افزار و تجهيزات شبكه بود ولي از اقدامات بعدي خبري نيست و در اين زمينه ميلياردها تومان هزينه شد بدون اين كه استفاده مناسبي از آن شود .
مديرICT شركت ملي نفت ايران در پايان تاكيد كرد: اين بخش نامه به منظور نظارت كيفي و عالي ايجاد شده تا تصميم گيران و تصميم سازان توسعه‌ي IT نسبت به هزينه‌هاي هنگفت خود پاسخگو باشند بنابر اين وجود اين بخش نامه بسيار ضروري است .

١٢:١٤ ٣٠/١٠/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد