معاون پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها:
تهيه نقشه جامع علمي كشور باعث مشخص شدن جايگاه علوم در كشور ميشود
معاون پژوهشي نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي كشور بر تدوين و تصويب نقشه جامع علمي كشور تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار «صنفي آموزشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت الاسلام محمدنژاد در مراسم تجليل از پژوهشگران نمونه دانشگاه آزاد اسلامي واحد اروميه اظهار داشت: با تدوين نقشه جامع علمي كشور تحولي مهم در توسعه علمي ايجاد و جايگاه علوم مختلف و بانك اطلاعات علمي و پژوهشي در كشور مشخص ميشود.
وي ضمن تجليل از موفقيتهاي جوانان ايران اسلامي در عرصههاي علمي و پژوهشي ، گفت: پژوهشگران ايراني در عرصههاي مانند ژنتيك، سلولهاي بنيادي و انرژي هستهاي توانستهاند به پيشرفتهاي خيره كننده و چشمگيري در سطح جهان دست يابند.
وي با اشاره به مشكلات حوزه پژوهش در كشور، برخي از اين مشكلات و چالشها را پژوهش محور نبودن امور، ساختار نامناسب پژوهشگران در كشور، نوع نگرش به مقوله پژوهش و موانع اقتصادي و اجتماعي و اقتصادي بيان و اظهار كرد: رفع اين مشكلات موجب شكوفايي بخش پژوهش در سطح كشور خواهد شد.
در ادامه اين مراسم دكتر بهنيا معاون پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اروميه طي سخناني و با اشاره به مقدمهاي در خصوص وضعيت كنوني پژوهش در سطح دنيا اظهار داشت: چالشهاي عمده جهان آينده مربوط به مقولههاي جمعيت، سواد رايانهاي و اشتغال خواهد بود.
وي رشد كيفي مقالات علمي را در ايران خوب ارزيابي كرد و گفت: ولي با اين رشد هنوز براي رسيدن تا كشورهاي پيشرفته در اين زمينه راه بسيار طولاني در پيش داريم.
١٤:٢٤ ٣٠/١٠/١٣٨٥