براساس نتايج يک پژوهش؛
آواي قرآن و موسيقي تاثير زيادي بر درمان ناباروري دارد
نتايج يک پژوهش علمي نشان ميدهد: آواي قرآن تاثير مثبتي بر درمان ناباروري زوجين دارد.
به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران( ايسنا) منطقه خراسان، دکتر نيره خادم با ارايه مقالهاي در اولين همايش سراسري انجمن متخصصين زنان، مامايي و نازايي، صدا درماني را يکي از روشهاي طب مکمل در جهت بهبود نازايي عنوان کرده است.
در اين پژوهش که با هدف بررسي صدا درماني بر موفقيت تلقيح داخل رحمي انجام شده، آمده است: 327 زوج نابارور متقاضي انجام مراحل ابتدايي انجام عمل (IUI) به صورت تصادفي در سه گروه، قرآن، موسيقي و شاهد تقسيم و بررسي شدند.
در اين تقسيمبندي، 110 نفر به صوت قرآن، 105 نفر به موسيقي و 112 نفر به عنوان شاهد بدون استفاده از روش خاصي مراحل درمان را گذراندند.
نتايج اين پژوهش از وجود ارتباط معناداري ميان پاسخ مثبت به تستها در بخشهاي مختلف درمان را در گروه گوشکننده به قرآن نشان داده است.
نتايج اين تحقيق ميافزايد: در گروه قرآن از ميان 110 نفر شرکتکننده در آزمونهاي باروري 18 مورد پاسخ مثبت به درمان در هر سيکل (IUI) ديده شده است.
اين در حاليست که در گروه گوشکننده به موسيقي از ميان 105 نفر تنها 10 مورد پاسخ مثبت و در گروه شاهد از ميان 112 نفر، 6 مورد پاسخ مثبت به اين آزمونها يافت شده است.
٠٩:٤٠ ٠٢/١١/١٣٨٥