٢٣:٤٢ ٠٣/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
جشنواره‌ي فرهنگي - هنري ايران در تايلند برگزار شد
دوره‌ي جديد آموزش زبان فارسي خارجيان در تهران ‌آغاز ‌شد

نخستين جشنواره فرهنگي - هنري ايران در قالب هفته دوستي ايران و تايلند به مدت يك هفته در مركز فرهنگي ملي تايلند در شهر بانكوك برگزار شد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، موضوعات سينمايي، تئاتر، كودك، غذا، صنايع دستي، جاذبه‌هاي گردشگري، آثار هنرهاي باستاني، كتاب و هنرهاي تجسمي ايران از جمله برنامه‌هاي اين جشنواره بود كه با استقبال بازديدكنندگان و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر ايراني مواجه شد.
در اين جشنواره، كارگاه‌هاي آموزشي با حضور مربيان كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، از پرجاذبه‌ترين و فعال‌ترين بخش‌هاي جشنواره بود كه مورد توجه مربيان و مراكز آموزشي تايلند قرار گرفت.
گروه تئاتر اعزامي با اجراي نمايشنامه « تولدي ديگر» با چهار گونه نمايشي تخت حوضي، تعزيه، خيمه شب‌بازي و نقالي به‌صورت سالني و خياباني هرصبح و بعدازظهر به‌همراه بخش‌هايي از موسيقي سنتي ايراني را به نمايش گذاشتند. همچنين درسالن نمايش به‌طور روزانه فيلم‌هاي سينمايي، كودكان و انيميشن با زيرنويس انگليسي در مجموع بيش از 15 حلقه فيلم برگزيده نمايش داده شد.
همچنين در نمايشگاهي كه به اين منظور برگزار شد، آثار و هنرهاي دستي و صنايع ايراني از جمله فرش، گبه بشتي و تابلو فرش‌هاي نفيس ايراني در طرح‌ها ورنگ‌هاي مختلف، صنايع دستي از قبيل خاتم، منبت، مينا، قلم‌زني، تعداد 50 عدد آثار هنرهاي باستاني هفت هزار ساله ايران (مولاژ) و عرضه غذاهاي ايراني در معرض ديد علاقه‌مندان و خبرنگاران رسانه‌هاي گروهي اين كشور قرار گرفت.
در بخش كتاب نيز، عرضه سي‌دي به زبان‌هاي فارسي، تايي و انگليسي و براي گروه‌هاي سني مختلف، هنرهاي تجسمي، نقاشي و نگارگري ايراني به‌همراه جاذبه‌هاي فرهنگي - تاريخي ايران و نيز آثار منتخب تصويرگران خردسال دانش‌آموزان ايراني از سوي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان از بخش‌هاي جذاب و پربيننده اين رويداد بزرگ فرهنگني - هنري بود.
اين جشنواره كه با استقبال رسانه‌هاي ملي كشور تايلند مواجه شد، با همكاري وزارت فرهنگ تايلند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و مشاركت ايرانيان مقيم برگزار شد.
***
دوره جديد آموزش زبان فارسي خارجيان در تهران ‌آغاز شد
دوره جديد كوتاه مدت آموزش زبان و ادبيات فارسي ويژه استادان و دانشجويان خارجي صبح روز شنبه در مراسمي در مركز گسترش زبان و ادبيات فارسي سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامي در تهران گشايش يافت.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، در چهل وچهارمين دوره آموزش زبان فارسي، 30 استاد و دانشجو از كشورهاي ايتاليا، اوكراين، روسيه، روماني، بلغارستان، بنگلادش، هند، جمهوري آذربايجان، تركيه، لبنان و كره شمالي شركت دارند.
محمدخاني - رييس مركز گسترش زبان و ادبيات فارسي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي - در اين مراسم با اشاره به عمل‌كرد اين مركز ابراز اميدواري كرد شركت‌كنندگان در اين دوره ضمن فراگيري زبان و ادبيات فارسي با دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران نيز آشنا شوند.
وي افزود: مركز گسترش زبان و ادبيات فارسي به منظور گسترش فعاليتهاي خود در خارج از كشور بيش از 300 دوره كتاب « فرهنگ سخن» را به مراكز آموزش زبان فارسي در كشورهاي مختلف ارسال كرده است.
وي گفت: سايت اينترنتي آموزش زبان فارسي اين مركز نيز به‌زودي آغاز به كار خواهد كرد و دوست‌داران زبان فارسي مي‌توانند از طريق اينترنت با زبان فارسي آشنا شوند.
در ادامه اين مراسم، دانشجويان خارجي شركت‌كننده در اين دوره در سخنان كوتاهي ضمن معرفي خود به نقش زبان و ادبيات فارسي در توسعه روابط همه‌جانبه ايران و كشورشان اشاره كردند.
اين دوره پانزده روزه در دو سطح مقدماتي و پيش‌رفته و با همكاري مركز گسترش زبان و ادبيات فارسي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و دانشگاه تربيت معلم برگزار مي‌شود.
بازديد از مراكز علمي فرهنگي، زيارت مرقد مطهر حضرت امام خميني (ره) و شركت در جلسات نقد و بررسي شهر كتاب ازجمله برنامه‌هاي جنبي شركت‌كنندگان در اين دوره است.

١٥:٢٩ ٠١/١١/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد