رييس کتابخانه دانشکده پزشکي مشهد:
دانشجويان رغبت فراواني براي استفاده از منابع به روز دارند
از نظر بودجه مشکلي نداريم، کتابخانه با کمبود شديد فضا مواجه است
رييس کتابخانه دانشکده پزشکي مشهد گفت: کتابدار بايستي جديدترين اطلاعات را از بانکهاي اطلاعاتي در اختيار مراجعه کننده قرار دهد.
جنگي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، گفت: کتابدار به عنوان نيروي فعال کتابخانه تنها وظيفه امانتدهي به دانشجويان را بر عهده ندارد بلکه بايستي دانشجويان را براي دسترسي به بانکهاي اطلاعاتي هدايت کنند.
وي نقش اساتيد در گرايش دانشجويان به مطالعه کتاب و تحقيق و پژوهش را بسيار حايز اهميت عنوان کرد و گفت:اساتيد با ايجاد انگيزه و تشويق دانشجويان به پژوهش و استفاده از منابع جديد در بالا رفتن سطح علمي دانشجويان نقش بسيار مهمي را ايفا ميکنند.
وي با انتقاد از اينکه دانشجويان کارشناسي فقط در حد رفع تکليف به کتابخانه مراجعه ميکنند افزود: فرهنگ گرايش به کتابخانه بايد از کودکي در افراد نهادينه شود و فرد از کودکي و در محيط خانه و مدرسه با کتاب و مطالعه آشنا شود.
وي استقبال دانشجويان مقاطع بالاتر به امر پژوهش و مطالعه را بسيار مثبت ارزيابي کرد و گفت: دانشجويان مقاطع بالا رغبت فراواني براي استفاده از منابع به روز دارند و فعالانه به امر تحقيق ميپردازند.
وي فضاي کتابخانه دانشکده پزشکي را در بخش مطالعه مناسب ذکر کرد و افزود: هر چند وضعيت اين بخش از لحاظ سرانه فضا مناسب است اما کتابخانه در بخشهاي مختلف از جمله سمعي بصري با کمبود شديد فضا مواجه است که اميدواريم با نقل مکان به دانشکده جديد در ترم آتي اين گونه مشکلات حل شود.
وي حمايت مالي معاونت پژوهشي دانشکده از خريد کتاب و منابع جديد را در حد بسيار خوبي دانست و گفت: از نظر بودجه مشکلي نداريم اما با توجه به اينکه اکثر کتابها از نمايشگاه بينالمللي تهران خريداري ميشود وجود نماشگاههاي تخصصي بيشتر در سطح کشور امکان دسترسي به منابع جديد را بيشتر در اختيار دانشکده قرار ميدهد.
رييس کتابخانه دانشکده پزشکي مشهد خاطر نشان کرد: امکان خريد تنها يک نسخه از هر منبع بخصوص منابع لاتين با توجه به مراجعه زياد دانشجويان سبب عدم پاسخگويي به مراجعه کنندگان ميشود.
وي تعداد کتابهاي فارسي کتابخانه دانشکده پزشکي مشهد را بيش از 12 هزار و 800 جلد و در بخش لاتين بيش از 17 هزار و 600 جلد در بخش فارسي ذکر کرد و گفت: در بخش کتابهاي مرجع حدود 4 هزار جلد، 31 عنوان مجله لاتين به صورت آبونه و 712 عنوان مجله آرشيوي در کتابخانه موجود است.
١١:٢٦ ٠٦/١١/١٣٨٥