٢٠:١٥ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دانشكده ادبيات دانشگاه اروميه خبر داد:
تقسيم دانشكده به چهار دانشكده مجزا و ايجاد دوره دكتري براي كليه رشته‌هاي موجود

دانشكده ادبيات دانشگاه اروميه طي سالهاي آينده به 4 دانشكده مجزا تقسيم مي‌شود.
دكتر سيد عباس زاده، رييس دانشكده ادبيات دانشگاه اروميه در گفت‌وگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان خبر فوق گفت: دانشكده ادبيات دانشگاه اروميه اكنون تا 4 سال آينده به دانشكده‌هاي اقتصاد مديريت، علوم تربيتي و روانشناسي، زبان و ادبيات فارسي و تربيت بدني تقسيم خواهد شد.
وي با شاره به اينكه طي سالهاي آينده اكثر رشته‌هاي دانشكده ادبيات داراي دوره دكتري خواهند بود ، افزود: هم اكنون 6 رشته از 14 رشته دانشكده داراي دوره دكتري مي‌باشند و طي برنامه ريزي بلند مدت،‌ دوره‌هاي دكتري رشته‌هاي تربيت بدني، ادبيات فارسي مديريت آموزشي نيز ايجاد خواهد شد.
وي همچنين گفت: پذيرش دانشجو در رشته زبان انگليسي در سطح كارشناسي ارشد نيز از امسال صورت خواهد گرفت.
سيد عباس زاده در ادامه ارتقاي سطح كيفي آموزش و پژوهش دانشكده ادبيات را از اولويت هاي كاري دانشگاه بيان و اظهار كرد: تامين منابع آموزشي لازم براي اساتيد،‌ فراهم آوردن شرايط تعدد و تنوع و به روز بودن منابع آموزشي، تشويق و ترغيب اساتيد به استفاده از روش هاي كارآمد و روزآمد كردن معلومات خود از مهمترين عوامل ارتقاي سطح كيفي آموزش و پژوهش دانشكده مي‌باشد.
وي عدم وجود آمفي تئاتر،‌ازدحام كلاسها، كثرت جمعيت دانشجويي را از مشكلات فيزيكي و انساني دانشكده ادبيات عنوان كرد و خاطر نشان ساخت: مشكل مالي دانشكده نسبت به ساير مشكلات دانشكده كمتر مي‌باشد و هرچه منابع مالي، انساني، تجهيزاتي، سرمايه‌اي و كاربردي دانشكده‌اي بيشتر باشد بهره وري بيشتري مي‌توان از منابع موجود دانشكده برد.
سيد عباس زاده گفت: دانشكده ادبيات با 10 گروه آموزشي و 60 نفر استاد و عضو هيات علمي فعاليت مي‌كند كه اين تعداد با احراز شرايط لازم وضعيت استخدامي، استخدام شده‌اند.
وي محدوديت بودجه براي اساتيد را جهت شركت در سمينارها و كنفرانس‌ها را از مشكلات اعضاي هيات علمي عنوان كرد و اظهار داشت: اعضاي هيات علمي از لحاظ مزاياي قانوني از قبيل حقوق و ... مشكل خاصي ندارند و فقط .ميزان بودجه جهت شركت در سمينارها و كنفرانس‌ها كم مي‌باشد.
وي راهنمايي و مشاوره با دانشجويان و سرويس دهي به دانشكده‌هاي ديگر و مشاركت در طرح‌هاي تحقيقاتي متفرقه سازمانهاي ديگر را از ديگر فعاليت‌هاي اساتيد عنوان كرد.

٠٩:٣٢ ١٥/١١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد