يازدهمين كنفرانس بينالمللي انجمن كامپيوترايران با پيام وزيرارتباطات آغاز به كار كرد
يازدهمين كنفرانس بين المللي انجمن كامپيوتر ايران با قرائت متن پيام «دكتر سليماني» وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات كارش را آغاز كرد.
به گزارش خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات ايسنا متن پيام دكتر«سليماني» كه از سوي مهندس
«رياضي» معاون فناوري اطلاعات وزير قرائت شد به شرح زير است:
«با سلام و درود و به حضار محترم و صاحبان علم و خرد درحوزهي مهندسي و علوم رايانه؛
اميدواريم يازدهيمن همايش رايانه كه با حضور جمع كثيري از دانشمندان صاحبنظران و متخصصان داخلي و خارجي برگزار ميشود، زمينه ساز رشد و تعالي جامعهي علميكشور گردد و دستاوردهاي آن افقهاي تازهاي در استفاده بهينه از اين فناوري پيش رو قرار دهد و زمينه ساز رشد و تعالي بيشتر جامعه در اين حوزه باشد.
امروزاستفاده از فناوري اطلاعات نو بدون برخورداري از پشتوانهي علمي داخلي و كاري بيهوده به شمار ميآيد، چرا كه يا نميتوان به درستي از تمام ظرفيتهاي آنها بهره جست و يا تحولات سريع كه اغلب شاهد آن هستيم ما را از حركت باز خواهد داشت و يا همواره در معرض هجوم و تهديد ديگران خواهيم بود .
ما براي توسعهي ارتباطات و فناوري اطلاعات و بهرهمندي از تمام ظرفيتهاي آن در كشور عزمي جدي داريم ومعتقديم كه توسعهي سريع و پايدار ساير حوزهها و رشد و تعالي كشور درگرو توسعهي اين بخش است .
از طرف ديگر انحصار فناوري و حاكميت يك جانبه بر شبكهي جهاني اينترنت و تسلط نرم افزارهاي كاربردي دغدغه خاطربسياري از كشورها از جمله كشور ما گرديده است.لذا بهرهبرداري مطمئن و قابل اعتماد از اين فناوري در كشور همچون ديگر فناوريهاي نو، در گرو عزم ملي و حركت بسيج تمام دانشمندان و فرهيختگان و صاحب نظران كشور به ويژه همراهي و همگامي بخش خصوصي است تا با اتكال بر خداوند متعال بتوانيم با يك حركت جهش ومتكي بر ظرفيتها و استعدادهاي داخلي به طور گسترده و فراگير از فناوري اطلاعات و ارتباطات براي توسعهي كشور و بالا بردن كيفيت زندگي و خدمت به مردم شريف كشورمان گام برداريم.
آنچه كه امروز پيش رو داريم و همت شما صاحبنظران را ميطلبد و صميمانه خواستار همكاري و پشتيباني علمي شما در زمينههاي زير است.
1- ايجاد ساز وكارهاي لازم براي انجام پروژههاي بزرگ در مقياس ملي.
2- باز گذاشتن باب تحقيق و پژوهش حتي در زمينههاي سخت افزاري اگرچه قدرت رقابت كمتر است.
3-مشاركت در طراحي و مهندسي شبكه يكپارچه اينترنت طي و تامين امنيت و پايداري آن كه مستلزم انجام كارهاي پژوهشي است.
4- مشاركت در طراحي ومهندسي مراكز داده بزرگ در مقياس ملي براي ميزباني سايتهاي ايراني و ارايه خدمات در مقياس جهاني و تامين امنيت آن.
5- تامين نرم افزارهاي پايه و كاربردي بومي مخصوصا نرم افزارهاي آزاد و متن باز.
6- تامين محتوا و نرم افزارهاي كاربردي و مديريت و امنيت آنها.
7- همكاري و مشاركت علمي و در پروژههاي برزگ ملي همچون دولت الكترونيك و... بهداشت و تجارت الكترونيك
8- پرورش و تربيت نيروي انساني منجر و ماهر مورد نياز اين حوزه.
9- تامين اطلاعات علمي ارزان و دردسترس.»
١١:٥٩ ٠٤/١١/١٣٨٤