١٨:٠١ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
موتور ساخت انيميشن روشن خواهد شد

ايسنا: نويسندگان برنامه هاي پويانمايي در نشستي با مسوولان شرکت فرهنگي هنري صبا مهمترين مشکلات اين حوزه را بررسي و تحليل کردند.
در اين نشست - که با حضور برخي نويسندگان سينماي انيميشن همچون وحيد نيک خواه آزاد، فريدون دانشمند، احمد خداکرم ، محمدرضا يوسفي و... برگزار شد - علي اصغر اميني ، مديرکل طرح و برنامه و نظارت مرکز فرهنگي - هنري صبا برخي سياست هاي کاري اين مرکز را تشريح کرد.
وي با اشاره به دو استراتژي تعيين شده از سوي مدير فعلي مرکز صبا، مقصود نعيمي ذاکر گفت: استراتژي اورژانسي و رويکرد بنيادي در استراتژي اورژانسي سياست هايي است که براي تحقق آن ، مراحل اداري کمتر شده و اعتماد به تهيه کنندگان و نويسندگان براي تحقق آن در دستور کار قرار گرفته است. اميدواريم اين حرکت در نهايت به جايي منجر شود که موتور ساخت انيميشن در ايران روشن شود.
در ادامه ، نويسندگان حاضر در جلسه به طرح ديدگاه هاي خود درباره انيميشن پرداختند. وحيد نيک خواه آزاد کارگردان سينما - که سال گذشته مسووليت واحد کودک و نوجوان بنياد سينمايي فارابي را بر عهده داشته - با انتقاد از کيفيت آثار ارائه شده در ادبيات نوجوان ، تعداد آثاري را که مي توان بر اساس آنها فيلم يا انيميشن تهيه کرد، اندک دانست.
محمدرضا يوسفي ، نويسنده نيز با طرح اين پيشنهاد که تفکيک تخصصي کارگاه ها با نظر مستقيم شوراي نويسندگان انجام شود، گفت: اين کارگاه ها بايد از اقتدار لازم برخوردار و جنبه کاري داشته باشند.
فريدون دانشمند، فيلمنامه نويس نيز با بيان اين نکته که هر قصه اي قابليت تبديل به فيلمنامه را دارد، خواستار عدم تفکيک دنياي ادبيات ، قصه و فيلمنامه شد و پيشنهاد کرد، از اين پس با تعريف سمتي براي نويسنده ، وي را تا انتهاي پروسه توليد در جريان کار قرار دهند.
در ادامه اميني گفت: متاسفانه در اين چند ساله ، فيلمهايي انيميشني توليد شده اند که نيازي نبوده به صورت انيميشن درآيند و اين به دليل عدم شناخت نويسنده از محدوديت هاي فيلمهاي انيميشن است.
براي تحقق اين هدف ، فيلمنامه ها در کارگاه ها به صورت گروهي طراحي و پردازش خواهند شد و پس از آن ، صبا اقدام به توليد آنها خواهد کرد.
اميني با بيان اين موضوع که از اين پس مرکز صبا، تنها از کارگاه ها فيلمنامه دريافت خواهد کرد، گفت: اگر کسي از خارج مجموعه بخواهد طرحي ارائه کند، ابتدا بايد طرح وارد حوزه کارگاهي شود و پس از پردازش در کارگاه ها، اين آثار توليد خواهند شد. بر اين اساس قرارداد نگارش با مجموعه کارگاه بسته خواهد شد، نه فرد.

١٢:٢٣ ١٩/١١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد