١٨:١٣ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مدير كل اداره بهزيستي استان زنجان:
حدود 67 درصد معلوليت هاي ناشي از اختلالات ژنتيكي است

مديركل بهزيستي استان زنجان با بيان اين مطلب كه اختلالات ذهني و ازدواج هاي خانوادگي، دومين عامل بروز معلوليت‌‏هاي ذهني در جامعه است گفت: حدود 67 درصد معلوليت ها ناشي از اختلالات ژنتيكي است.
به گزارش خبرنگار ايلنا در زنجان ،" مرتضي مكاريان" در مراسم افتتاح مركز مشاوره ژنتيك سازمان بهزيستي استان زنجان ازدواج هاي فاميلي را مهمترين عامل ايجاد معلوليت‌‏هاي ژنتيكي در جامعه عنوان كرد و افزود: بيشترين آمار معلوليت‌‏هاي ذهني مربوط به ازدواج هاي فاميلي به خصوص در روستاها بوده است.
وي تصريح كرد: براي پيشگيري از بروز اختلالات ژنتيكي و تولد نوزادان معلول، مشاوره قبل و بعد از ازدواج و در طول مدت بارداري توسط متخصصين لازم و ضروري است.
مكاريان تاكيد كرد: با افتتاح اين مركز افراد مي‌‏توانند از كل استان براي گرفتن مشاوره هاي حضوري و تلفني اقدام كنند. مشاوره براي بيشتر افراد، رايگان بوده و در صورت مراجعه افراد بي بضاعت، يارانه اي در نظر گرفته شده كه اگر به سيستم هاي بالاتر ارجاع شد بسته به نوع آزمايش و مشكل از طريق سيستم بانكي ارائه خواهد شد.
مدير كل اداره بهزيستي استان زنجان، اطلاع رساني و آگاه سازي خانواده‌‏ها را يكي از مهمترين سياست‌‏هاي سازمان بهزيستي عنوان كرد و افزود: آگاه سازي، اطلاع رساني و آموزش از مهمترين اركان فعاليت هاي سازمان در حوزه پيشگيري است.
وي همچنين در خصوص اعتبارات هزينه شده براي اين مركز گفت: مركز مشاوره ژنتيكي استان زنجان در مساحت 600 متر مربع با اعتباري بالغ بر 110 ميليون تومان با رعايت تمام استانداردها براي مشاوره آحاد مردم جامع ايجاد شده است.

١٢:٠٦ ٢١/١١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد