١٥:٢١ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
در مراسم افتتاحيه اولين نمايشگاه برق، الکترونيک و اتوماسيون در مشهد اعلام شد:
بررسي طرح ايجاد سايت سرمايه‌گذاري در زمينه IT توسط ايران و مالزي در خراسان‌رضوي

رئيس سازمان صنايع و معادن خراسان رضوي گفت: در استان خراسان رضوي در بخش برق و الکترونيک حدود 200 واحد صنعتي با ايجاد 10 هزار اشتغال فعال هستند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، احمدي در مراسم افتتاحيه اولين نمايشگاه برق، الکترونيک و اتوماسيون افزود: ميزان ارزش توليدات در اين بخش بالغ بر 500 ميليارد تومان است که علي‌رغم توانمندي استان و به لحاظ اشتغال و سرمايه‌گذاري سهم ناخوشايند 15 درصدي را دارا هستيم.
وي ادامه داد: امروزه در دنيا صنعت برق و الکترونيک به عنوان پايه و زيربناي صنعت شناخته مي‌شود که نقش مولد و آفريننده در جهت هدايت صنعت به سمت رقابت‌پذيري را به دنبال دارد.
وي تاکيد کرد: اتوماسيون اداري به عنوان يکي از کاربران روزآمد در کنار صنعت برق و الکتريسيته مي‌تواند صنعت را به سمت اقتصادي نوين و پيشرفته و رقابت‌پذير هدايت کند.
احمدي اذعان داشت: با توجه به اهميت اين بخش در استان، طرح تحقيقاتي با عنوان بررسي زمينه‌هاي مساعد سرمايه‌گذاري در بخش صنايع و معادن با همکاري دانشگاه در دست اجراست.
به گزارش ايسنا، رئيس سازمان صنايع و معادن خراسان رضوي يادآور شد: در استان در بخش برق و الکترونيک غالبا در زمينه توليد لامپ، کليد، پريز، سيم، کابل، الکتروموتورهاي کوچک و متوسط و تجهيزات ايجاد شبکه فعاليت‌هايي انجام مي‌شود.
احمدي تصريح کرد: اميدواريم با اجراي پروژه‌هاي تحقيقاتي و با کمک محققان و پژوهشگران بتوانيم برق و الکترونيک استان را مانند توانمندي و موقعيت استان در بخش قطعه‌سازي، صنايع غذايي و نساجي به سمتي برسانيم که رتبه برجسته‌اي را در کشور به خود اختصاص دهد.

وي خاطرنشان کرد: طرحي با کمک استانداري و برخي از دستگاه‌هاي دولتي و خصوصي و يکي از شرکت‌هاي تحت ليسانس مشترک ايران و مالزي در استان به منظور بررسي ايجاد يک سايت سرمايه‌گذاري در IT با هدف آماده‌سازي بستر براي ورود صنعتگران داخلي و خارجي براي سرمايه‌گذاري در اين بخش در دست مطالعه است.
به گزارش ايسنا، در ادامه اين مراسم مجيد سعادتمند، معاون برنامه‌ريزي و تحقيقات شرکت برق منطقه‌اي خراسان رضوي پيرامون وضعيت صنعت برق در خراسان و برنامه‌هاي در دست اقدام افزود: ظرفيت نيروگاه‌هاي نصب شده در استان 3 هزار و 402 مگاوات مي‌باشد که نيروگاه نيشابور با ظرفيت يك‌هزار و 40 مگاوات، نيروگاه توس 600 مگاوات، نيروگاه شريعتي 497 مگاوات، نيروگاه مشهد 315 مگاوات، شيروان 150 مگاوات، قاين 75 مگاوات و نيروگاه جديد شيروان با بهره‌براري 40 واحد با ظرفيت 636 مگاوات است.
وي تاکيد کرد: در بخش انتقال 7 دستگاه پست 400 کيلو ولت در محدوده عمليات شرکت برق وجود دارد و 98 دستگاه پست فوق توزيع، کار انتقال و توزيع را بر عهده دارند.
سعادتمند در مقايسه وضعيت برق در استان نسبت به کشور اذعان داشت: استان خراسان با جمعيت 10 درصدي كشور و ظرفيت‌هاي نصب شده، در وضعيت مناسبي قرار دارد.
وي افزود: تنها در بخش خطوط انتقال و ظرفيت‌هاي نصب شده آن به دليل مجزا بودن شبکه خراسان از شبکه سراسري و تامين برق از طريق شبکه فوق توزيع و با ولتاژ 132 هزار ولت و با توجه به نياز به ظرفيت‌سازي بيشتر متاسفانه هنوز ظرفيت‌سازي کاملي صورت نگرفته است.
وي در زمينه ترکيب مصرف مشترکان يادآور شد: بيش از 55 درصد مصرف در بخش مولد وجود دارد که حدود 34 درصد آن در بخش کشاورزي و 21 درصد در بخش صنعت مصرف مي‌شود.
سعادتمند با توجه به پيگيري‌هاي انجام شده در بخش صنعت، تصريح کرد: در حدود 4 هزار و 296 مگاوات تقاضاي تامين برق وجود دارد که عمده آن مربوط به صنعت است.
وي اذعان داشت: به منظور پاسخگويي به رشد مصرف، بررسي‌هايي انجام شده است.
وي گفت: در حال حاضر نيروگاه شيروان با ظرفيت يك‌هزار مگاوات، قاين 700 مگاوات، فردوس يك‌هزار مگاوات و بينالود با ظرفيت 28 مگاوات، جزو طرح‌هاي مصوب و در دست اقدام است.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به سفر اخير هيات دولت به خراسان رضوي، راه‌اندازي دو نيروگاه در شهرستان‌هاي تربت‌حيدريه و سبزوار توسط بخش خصوصي به تصويب رسيد و مجوز احداث نيروگاه در سرخس با ظرفيت 500 مگاوات نيز داده شده است که با توجه به موقعيت خوب آن منطقه براي سرمايه‌گذاري در زمينه توليد برق باديف در دست اقدام است.

١٧:٣٣ ٢٢/١١/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد