در نخستين همايش ملي مديريت كارآفريني عنوان شد:
افتتاح «كلينيك مشاوره كارآفريني» در دانشگاه تهران و معرفي «دانشجويان كارآفرين برتر» كشور
دبير نخستين همايش ملي مديريت كارآفريني از افتتاح كلينيك مشاوره كارآفريني در دانشگاه تهران خبر داد.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر رضوي امروز در «نخستين همايش ملي مديريت كارآفريني» كه در تالار علامه اميني دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: كلينيك «مشاوره كارآفريني» با هدف ارائه خدمات مشاورهاي به كارآفرينان در اسفند ماه در دانشگاه تهران افتتاح ميشود.
وي افزود: برگزاري كارگاههاي آموزشي تخصصي و طرح انتخاب دانشجوي كارآفرين برتر از برنامههاي جنبي اين همايش است كه براي اولين بار با مشاركت 30 دانشگاه كشور انجام شد و از 60 دانشجوي كارآفرين برتر كه به مرحله دوم راه يافتهاند 25 نفر به عنوان دانشجوي كارآفرين برتر معرفي ميشوند.
آيت الله عميد زنجاني رييس دانشگاه تهران نيز در سخناني اظهار داشت: كارآفريني منشاء حيات انسان است و از نظر قرآن و ادبيات سعي است كه در انسان باقي ميماند.
وي با تاكيد بر اينكه كارآفريني با اشتغال متفاوت است، اظهار كرد:اشتغال بايد در جامعه توليد شغل كند اما كارآفريني مسئلهاي فراتر از اشتغال است و به معناي شغل براي زنده ماندن است و نه شغل براي درآمد.
عميد زنجاني با اشاره به سه واژه عمل، عمل صالح و سعي در فرهنگ، معارف و ادبيات قرآني اظهار كرد: «عمل» مترادف با كار، «عمل صالح» عملي است پر محتوا كه اثر مادي و معنوي دارد و «سعي» نيز به معناي انجام كار است.
وي با بيان اينكه قرآن به دو واژه عمل صالح و سعي تاكيد دارد، گفت: در كنار عمل صالح آنچه كه در انسان ماندگار ميماند سعي است، به اين معنا كه يك انسان مومن براي بقا و پايداري خود بايستي سعي كند.
رييس دانشگاه تهران در خاتمه تصريح كرد: كارآفريني از جمله شاخصهاي انساني است كه به دنبال بقا ميباشد و همچنين ارزش عمل صالح و سعي به طور غير قابل انكار كارآفريني را ايجاد ميكند.
١٢:٠٥ ٢٥/١١/١٣٨٥