١١:٢٥ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
1385، نقطه عطفي در تاريخ توسعه هوافضايي كشور
رييس پژوهشگاه هوافضا خبر داد:
پرتاب موفقيت‌آميز اولين محموله كاوش با راكت ساخت ايران به فضا

رييس پژوهشگاه هوافضا از پرتاب موفقيت‌آميز اولين محموله كاوش ساخت پژوهشگاه توسط يك راكت ساخت پژوهشگران ايراني به فضا در سال جاري خبر داد.
به گزارش خبرنگار فن‌آوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ، دكتر محسن بهرامي، رييس پژوهشگاه هوافضا - وابسته به وزارت علوم، تحقيقات و فن‌آوري - روز شنبه در مراسم افتتاحيه ششمين كنفرانس انجمن هوا فضا با اعلام اين مطلب، سال جاري را نقطه عطفي در تاريخ توسعه هوا فضايي كشور عنوان و خاطرنشان كرد: ‌اين محموله در پي توافق بين دو وزارتخانه دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح و علوم، تحقيقات و فن‌آوري در قالب طرحي فراسازماني با كارفرمايي موسسه آموزشي و تحقيقاتي صنايع دفاعي طراحي و ساخته شده و با راكت پژوهشكده مهندسي جهاد كشاورزي به فضا پرتاب شد.
وي با تاكيد بر اين كه طراحي و ساخت محموله توسط اعضاي هيات علمي و كارشناسان و مشاوران پژوهشگاه انجام شده است، تصريح كرد: تمام آزمايش‌هاي لازم در واحدهاي صنعتي كشور طبق استانداردهاي مربوطه انجام شد و يكپارچه سازي محموله و راكت با همكاري متخصصان پژوهشگاه و پژوهشكده مهندسي جهاد كشاورزي صورت گرفت.
دكتر بهرامي كه به زمان دقيق پرتاب اين راكت اشاره‌اي نكرد، اظهار داشت: نتايج پرتاب نشان از عملكرد مطلوب تمام سيستم‌ها داشت.
به گزارش ايسنا، وي افزود: اين پروژه به خودي خود يك موفقيت در همكاري درون بخشي و فرا سازماني است كه اميدواريم با تداوم آن و انجام پرتاب‌هاي باقي مانده تعريف شده در طرح زمينه فعاليت هاي پژوهشي و توسعه‌يي راكت‌هاي كاوش در كشور به حد مطلوب و سازنده‌اي برسد.
دكتر بهرامي در ادامه اظهار داشت: امسال دانشكده مهندسي هوافضاي دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي رسما بعد از دو سال تاسيس و به صورت مستقل مستقر شد كه با هيات علمي توانمند خود يك مركز علمي موفق را نويد مي‌دهد و با ميزباني اين همايش عملا توانمندي‌هاي خود را در عرصه ملي و بين المللي به نمايش گذاشته است.
رييس پژوهشگاه هوا و فضا همچنين خاطرنشان كرد: امسال دانشگاه شهيد بهشتي نيز با اتمام و تحويل چند پروژه و دريافت مجوز لازم براي راه اندازي رشته مهندسي فضايي در سطح كارشناسي ارشد به خانواده هوا فضايي كشور پيوست.
وي افزود: سازمان فضايي ايران بعد از انتظاري طولاني براي دست اندركاران و علاقمندان فعاليت‌هاي فضايي عملا فعاليت خود را آغاز كرده و به آرزويي ديرينه براي برآوردن نياز مبرم آينده كشور جامه عمل پوشاند. سازمان فضايي در اولين گام‌هاي خود با برون سپاري چندين پروژه راهبردي به بخش هاي دانشگاهي و تحقيقاتي و ايجاد همكاري‌هاي صنعتي نشان داد كه صنعت كشور از وادي انجام همه كارها در درون سازمان گذشته و به سطحي فراتر گام نهاده است.
بهرامي ابراز اميدواري كرد كه سازمان فضايي در گسترش فعاليت‌هاي فضايي در داخل و حضور در صحنه‌هاي بين‌المللي براي تامين اهداف صلح جويانه كشور در ابعاد بين المللي همانگونه كه نويد آن را مي‌دهد موفق باشد.
رييس انجمن هوافضا گفت: امسال همچنين هيات مديره انجمن هوافضا پيرو يك خواست طولاني به پيشنهاد مجري همايش ششم اقدام به راه اندازي جشنواره اي براي شناسايي و معرفي و تقدير از پيشگامان، پژوهشگران، استادان و دانشجويان و كارشناسان و صنعتگران در صحنه هوافضاي كشور كرد.
بهرامي اضافه كرد: با توجه به جايگاه ويژه دانشمند بزرگ خواجه نصيرالدين طوسي در تاريخ هوافضايي جهان اين جشنواره با نام وي مهر شد تا يادآور نقش برجسته دانشمندان اين مرز و بوم در پيشبرد علوم فناوري و سرمشق ما براي حركت استوار در آينده باشد و زمان برگزاري همايش نيز در هفته آخر بهمن همزمان با تاريخ تولد وي تعيين و از اين پس به طور سالانه برگزار خواهد شد.

١٢:٤٨ ٠٥/١٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد