٠٨:١١ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
نقشه جامع علمي كشور بايد به دست نخبگان تهيه شود

معاون آموزش و پژوهش وزارت كشاورزي گفت: تهيه و تدوين نقشه جامع علمي كشور، بايد به دست زبدگان و نخبگان كشور در حوزه دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و حوزه‌هاي علمي انجام شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، جعفر خلقاني، معاون آموزش و پژوهش وزارت كشاورزي در همايش «نقشه جامع علمي كشور» گفت: تهيه و تدوين نقشه جامع علمي كشور، در رسيدن به اهداف چشم‌انداز 20 ساله كشور مبني بر رسيدن به جايگاه اول علمي منطقه نقش به سزايي ايفا مي‌كند.
وي ادامه داد: در اين نقشه بايد توجه جدي به علوم پايه و نظريه‌پردازي علمي، كاربردي كردن علوم و در نظر گرفتن نيازها، تقويت اعتماد به نفس ملي در دانشجويان، دستيابي به سطوح بالاي دانش روز از طريق جهش علمي، ايجاد فضاي مساعد براي ارتقا معرفت ديني، حمايت جدي از ثبت اختراعات، توجه بيش از پيش به فناوري‌هاي جديد و تجهيز آزمايشگاه‌ها و كارگاه‌هاي علمي شود.‌
خلقاني با بيان اين مطلب كه آموزش‌ها بايد پژوهش محور باشند، گفت: كاربردي كردن علوم و در نظر
رفتن نيازها، جهت‌گيري علمي مراكز دانشگاهي و تحقيقاتي بايد در اولويت ترسيم نقشه قرار گيرد.
وي با اشاره به ملاك بودن تعداد چاپ مقالات علمي در مجله ISI براي ارتقا اعضاي هيئت علمي، خاطرنشان كرد: بايد دانشگاه‌ها به رشد كيفي در كنار رشد كمي اهميت دهند.
معاون آموزش و پژوهش وزارت كشاورزي گفت: نظام تحقيق و توسعه ما نظامي انفرادي است، نه ايده تا محصول به همين دليل ورودي آن منابع مالي بوده و به كتاب،مقاله و اختراع منجر مي‌شود.
وي در پايان خاطر‌نشان كرد: جهت‌گيري نقشه جامع علمي كشور، بايد به سمت سند چشم‌انداز باشد، هدفمان رسيدن به جايگاه اول منطقه‌، نه ايستادن در اين جايگاه است. بايد كارگروه‌هايي تشكيل شوند كه در آن مشاركت داشته باشند.ح/الف

١٤:٢٤ ١٠/١٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد