٠٨:١٤ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس انجمن بتن ايران:
صنعت سيمان كشور بر سر دوراهي قرار دارد

رييس انجمن بتن ايران با اشاره به اينكه بتن برترين مصالح ساختماني است، تاكيد كرد: در حال حاضر از معيارهاي توسعه هر كشور، ميزان استفاده از بتن و سيمان در پروژه‌هاست.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه يزد، دكتر فاميلي با تاكيد بر فاصله صنعت بتن در كشور با دانش دانشگاهي،‌ تاكيد كرد: در حال حاضر صنعت سيمان بر سر دوراهي قرار دارد؛ از يكطرف بايد تا پايان برنامه توسعه چهارم ميزان توليد سيمان كشور از 35 به 70ميليون تومان برسد و از طرف ديگر به ازاي هر تن توليد سيمان، يك تن گاز گلخانه‌يي (co2) توليد مي‌شود كه آلودگي‌هاي زيست محيطي دارد.
فاميلي با بيان بهره‌گيري از مدلهاي ساير كشورها در اين زمينه خاطرنشان كرد: براي كاهش آلودگي‌هاي زيست‌محيطي بايد استفاده از سيمان پوزولاني در كشور جا بيافتد.
وي با اشاره به بكارگيري سيمان آميخته در ساير كشورها به عنوان مصالح اصلي،‌ تاكيد كرد: در كليه سطح ساختمان در اين زمينه آموزش كافي وجود ندارد و در اين زمينه نياز به بازآموزي داريم.
رييس انجمن بتن ايران خاطرنشان كرد: اجرا در كشور بسيار عقب‌مانده‌تر از دانش فعلي است.
معاون عمراني استاندار يزد نيز گفت: در روند هر كار اجرايي بايد فكر مهندسي دخالت داشته باشد؛ تا بهترين و بيشترين بهره‌وري حاصل شود.
سيدعليرضا نبوي‌زاده با اشاره به اينكه ايران كشوري حادثه‌خيز است، تاكيد كرد: در10 سال گذشته براساس حوادث غيرمترقبه 10هزار ميليارد تومان خسارت مالي و 34 هزار نفر خسارت جاني به كشور وارد شده است كه در صورت داشتن فكر و طراحي مهندسي، كشور با تلفات كمتري روبه‌رو مي‌شد.
وي خاطرنشان كرد: مردم با اعتماد به مهندسين در صدد ايجاد مامن براي خود هستند و مهندسان نيز بايد به اين اعتماد آنان احترام و ساختمان‌هاي مقاوم بسازند.
رييس سازمان مسكن و شهرسازي استان يزد هم وضعيت ساخت وسازهاي استان را مطلوب ندانست و افزود: اين استان با وجود دارابودن بهترين متخصصان و نيروي انساني و همچنين مصالح ساختماني مناسب و خوب هنوز در امر ساخت و ساز از وضعيت مطلوبي برخوردار نيست.
‌خواجه رضايي با اشاره به اينكه سازمانهاي نظام مهندسي استان رسالت سنگيني برعهده دارد، اظهار داشت: سازمان نظام مهندسي ساختمان استان اقدامات خوبي در راستاي ارتقاي كيفيت ساخت و سازها صورت داده با اين وجود اميد است، شاهد اقدامات بسيار بهتر و با شتاب بيشتري باشيم.
وي خاطرنشان ساخت: تمامي مهندسان و مسئولين مرتبط با ساخت و ساز بايستي با همفكري و همكاري يكديگر در راستاي ارتقا كيفيت ساخت و ساز در استان تلاش كنند تا مشكلات رفع شود.
خواجه رضايي اذعان داشت: يزد يكي از استانهاي دانشگاهي است كه از متخصصان بسياري برخوردار مي‌باشد كه اين استان مي‌تواند خدمات مهندسي را به استانهاي ديگر ارائه دهد.
وي با اشاره به اينكه 50 تا 60 درصد ساختمانهاي استان بدون پروانه ساختمان مي‌باشند، گفت: در اين راستا بايستي اقداماتي چون تشويق و ترويج گرفتن پروانه ساختمان، بالا بردن كيفيت و افزايش عمر مفيد ساختمانها انجام گيرد.
خواجه رضايي در اين خصوص از برگزاري كلاسهاي آموزشي جهت ارتقاي دانش مهندسان توسط سازمان نظام مهندسي ساختمان و سازمان مسكن و شهرسازي استان خبر داد.
دكتر جواهري رئيس سازمان نظام مهندسي ساختمان استان يزد هم در اين جلسه اظهار اميدواري كرد: در سال آينده جشنواره وسيع‌تري در سطح مهندسان استان و با حضور كليه تشكلهاي فني و مهندسي برگزار شود.
وي با اشاره به تاريخچه تاسيس سازمان نظام مهندس ساختمان استان، گفت: در حال حاضر حدود 106 هزار نفر مهندس عضو سازمان نظام مهندسي ساختمان در سطح كشور مي‌باشند.
جواهري افزود: در استان يزد يكهزار و 730 نفر در هفت رشته مهندسي شامل عمران، معماري، نقشه‌برداري، تاسيسات مكانيك، تاسيسات برق و شهرسازي عضو نظام مهندسي ساختمان استان حضور دارند و همچنين در حال حاضر 120 دفتر خدمات نظام مهندسي با شش نمايندگي در شهرستانهاي اردكان، بافق، مهريز،‌ميبد و ابركوه فعاليت دارند و در صدد تاسيس دفاتر خدمات نظام مهندسي در ساير شهرستان‌ها هستيم.

١٣:٢٥ ١٢/١٢/١٣٨٥
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد