رييس دانشگاه ايلام:
حوزه پژوهش دچار ابهام و روز مرگي است
300 ميليون ريال براي ارتباط دانشگاه با پايگاههاي علمي جهان هزينه شده است
رييس دانشگاه ايلام گفت: حوزه پژوهش ما به ابهام و روزمرگي دچار است و در سياستگزاري پژوهشي تمركز وجود ندارد.
دكتر عباس قرباني در گفتوگو با خبرنگار پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: هم اكنون ضعف مديريت در حوزه پژوهشي در كشور احساس ميشود و با وجود پيشرفتهايي كه حاصل شده ارتباط ميان اين حوزه و حوزه آموزش و اجرا براي استفاده از يافتههاي پژوهشي هنوز تعريف نشده است.
وي با اشاره به اينكه تحقيق و پژوهش هنوز آنگونه كه بايد جايگاه را در فرهنگ ما پيدا نكرده است اضافه كرد: بايد هر بخشي جزيي از برنامههاي محول شده در اين حوزه را به عهده بگيرد و روند پژوهش را از حوزه شخصيخارج كرد و اثر پژوهش را براي جامعه سنجيده شود و اين امر نيازمند آسيب شناسي حوزه اخلاق پژوهشي است.
دكتر قرباني با بيان اينكه در حال حاضر طرح جامع پژوهشي اين دانشگاه در معاونت پژوهشي در دست تهيه است گفت: طي امسال 11 مقاله ISI توسط اساتيد اين دانشگاه ارائه شده و تعداد مقالههاي ارائه شده در همايشهاي داخلي 60 عنوان و در همايش خارجي 11 عنوان بوده است.
رييس دانشگاه ايلام تعداد تحقيقهاي در دست اجراي اين دانشگاه را 18 عنوان و تعداد طرحهاي پژوهشي خاتمه يافته امسال را 12 عنوان برشمرد و بيان كرد: براي برقراري ارتباط اين دانشگاه با پايگاههاي علمي اطلاعاتي 300 ميليون ريال هزينه شده است و معاونت پژوهشي مشغول بازبيني آييننامههاي پژوهشي دانشگاه و برنامه ريزي براي تشكيل كارگاههاي آموزشي در زمينه پژوهشي است.
١٤:٢٢ ١٤/٠١/١٣٨٦