تدريس نهج البلاغه در دانشگاه برلين
براي نخستين بار، نهج البلاغه به عنوان ماده درسي در دانشگاه برلين تدريس مي شود.
براساس اطلاعات پايگاه اينترنتي دانشگاه برلين ، اين ماده درسي در 2واحد از اين ترم براي دانشجويان مقاطع تحصيلي تکميلي تدريس مي شود.
پروفسور جورج تامر، رئيس دانشکده مطالعات عرب ، اسلام و اسلام شناسي دانشگاه برلين به خبرنگار «جام جم» گفت: دانشجويان دکتراي اين دانشکده در اين 2رشته لازم است متوني را به عربي فرا گيرند و با توجه به اين که نهج البلاغه علي ابن ابيطالب (ع) از نظر فصاحت و بلاغت اثري بسيار مهم است ، شوراي سياستگذاري دانشگاه به پيشنهاد دانشکده ، اين ماده درسي را به تصويب رساند.
پروفسور جورج تامر از شخصيت هاي لبناني تبار است که سابقه چندين دهه تدريس در دانشگاه هاي اروپا را دارد و مسيحي ارتدوکس است ، اما به نهج البلاغه امام علي (ع) علاقه ويژه اي دارد و به گفته خودش اين کتاب را در تمام سفرهايش به همراه دارد.
او افزود: با توجه به انس فراوان من با نهج البلاغه و امکان انتخاب اين ماده درسي از سوي رئيس دانشگاه ، اين کار براي نخستين بار در سطح اروپا و در دانشگاه برلين انجام پذيرفت.
براي تدريس اين ماده درسي در دانشگاه برلين در اين ترم ، دکتر محمدرضا وصفي ، فارغ التحصيل رشته فرهنگ و تمدن اسلام و مسيحيت دانشگاه بيروت و فارغ التحصيل حوزه و دانشگاه در دانشگاه برلين مشغول تدريس است و به گفته پروفسور تامر براي ترمهاي بعدي از استادان صاحب نام ديگري نيز استفاده خواهد شد.
٠١:٤٤ ٢٠/٠١/١٣٨٦