با معرفي نفرات برتر؛
سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان علمي - كاربردي كشور به كار خود پايان داد
سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان دانشگاه جامع علمي - كاربردي با معرفي نفرات برتر پايان يافت.
به گزارش سرويس صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مراسم اختتاميه اين جشنواره كه با حضور آيت الله مجتهد شبستري نماينده مقام معظم رهبري در استان آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز، رييس دانشگاه جامع علمي - كاربردي، استاندار آذربايجان شرقي ، معاون فرهنگي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، هيات رييسه و روساي واحدهاي استاني دانشگاه جامع علمي - كاربردي در شهر تبريز برگزار شد، نفرات برتر معرفي شدند.
در رشته ترتيل برادران، محمد شيرزاده از استان تهران، ابراهيم سليمي از استان تهران و عليرضا بردئي از استان گيلان به ترتيب حائز رتبههاي اول تا سوم شدند.
در رشته ترتيل خواهران، مرضيه اسلامي از استان فارس، اكرم آذريان از استان اصفهان و فاطمه اسدي از استان چهار محال و بختياري رتبههاي اول تا سوم را از آن خود كردند.
در رشته قرائت برادران ابراهيم عبدي از استان آذربايجان شرقي، علي شيرزاده از استان تهران و سيد مهدي سجادي از استان خراسان رضوي به ترتيب حائز رتبههاي اول تا سوم شدند.
در رشته قرائت خواهران، رقيه ميرزايي از استان آذربايجان غربي، زهرا مهرور از استان تهران حائز رتبههاي اول و دوم شدند.
در رشته حفظ 10 جزء برادران، مهدي رباني از استان مركزي و در رشته حفظ 20 جزء برادران عليرضا كريمي از استان فارس رتبههاي نخست را بدست آوردند.
در رشته حفظ 10 جزء خواهران مريم سعيدي از استان اصفهان، پروانه رمضي از استان همدان و زينب يوسفي از استان فارس به ترتيب حائز رتبههاي اول تا سوم شدند.
در رشته حفظ 5 جزء خواهران، زهرا سادات شاه زيدي از استان اصفهان، صديقه اماني از استان چهارمحال و بختياري و مريم رمضاني از استان بوشهر به ترتيب رتبههاي اول تا سوم را از آن خود كردند.
در رشته حفظ 20 جزء خواهران نيز مريم كريمي از استان اصفهان نفر برتر شناخته شد.
در رشته تفسير داود جانفدا از استان خراسان رضوي، فاطمه بهرام پور از استان بوشهر و عامره عابدي از استان اصفهان به ترتيب اول تا سوم شدند.
در رشته ترجمه نيز رقيه نورافكن از استان فارس، فهيمه اكبري اورنگي از استان آذربايجان شرقي و امير تهم از استان تهران به ترتيب حائز رتبههاي اول تا سوم شدند.
در اين جشنواره 177 نفر از دانشجويان خواهر و برادر مراكز تحت نظارت دانشگاه جامع علمي - كاربردي در سراسر كشور حضور داشتند. از وجوه متمايز سومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان علمي - كاربردي سراسر كشور ميتوان به حضور بيشتر دانشجويان خواهر نسبت به دانشجويان برادر و همچنين رشد 25 درصدي تعداد شركت كنندگان اين مسابقات نسبت به دورههاي گذشته اشاره نمود.
همچنين نفرات برگزيده اين جشنواره، در بيست و دومين جشنواره ملي قرآن دانشجويان سراسر كشور كه اواخر ارديبهشت ماه سالجاري برگزار ميشود، حضور مييابند.
٠٩:١٣ ٢٢/٠١/١٣٨٦