رييس سازمان صنايع و معادن استان تهران:
انتقال صنايع آلاينده به شهركهاي صنعتي از اويولتهاي امسال است
بخش صنعت و معدن كشور امسال نيازمند دو هزار ميليارد تومان تسهيلات بنگاههاي اقتصادي زودبازده است.
به گزاش خبرنگار ايسنا عزتاله اكبري ـ رييس سازمان صنايع و معادن استان تهران ـ در اولين جلسه برنامهريزي توسعه استان در سال ٨٦ گفت: سهم سازمان صنايع در سال ٨٥ در تسهيلات بنگاههاي اقتصادي كوچك ٦٦٩ ميليارد تومان بود كه اين سهم محقق نشد.
او افزود: تاكنون يك هزار ميليارد تومان طرح به بانكها در قالب ٦٠ طرح معرفي شده كه در اين راستا نيز ٤٥٠ ميليارد تومان به اين دسته از بنگاهها پرداخت شده است.
اكبري ساماندهي صنايع در استان تهران را از اولويتهاي كاري اين سازمان در سال ٨٦ خواند و بيان كرد: انتقال صنايع آلاينده و مزاحم به شهركهاي صنعتي، شناسايي استعدادهاي صنعتي، گسترش واحدهاي تحقيق و توسعه، توسعه رقابت بين شهركهاي صنعتي و تعيين و تكليف شهركهاي صنعتي فاقد مجوز از اموري است كه در سال ٨٦ انجام خواهيم داد.
وي تصريح كرد: همچنين بازنگري در اصلاح قوانين و مقررات حاكم بر بخش صنعت، ساماندهي فعاليتهاي معدني و جلوگيري از برداشتهاي غيرمجاز از آن و ايجاد برج صنعتي در سال ٨٦ پيگري ميشود كه براي ايجاد برج صنعتي براي گسترش شهركهاي صنتعي در سطح اين صنايع را در ارتفاع و براي صنعت هاتيك گسترش ميدهيم.
در ادامه كامران دانشجو ـ استاندار تهران ـ گفت: در سال ٨٥ به ٢١٣ هزار نفر در قالب ١٠٣ هزارو ٢٨٣ خانوار در تهران سهام عدالت واگذار شد.
وي ادامه داد: همچنين صندوق مهررضا(ع) نيز ١٠٤ هزار متقاضي وام ازدواج داشت كه ٧١ درصد از آنها براي دريافت وام به بانكها معرفي شدند.
دانشجو با اشاره به فعاليتهاي انجام شده در سال گذشته افزود: در سال گذشته ٤٧ هزار افاغنه غيرمجاز در تهران شناسايي شدند كه ٣٨ هزار نفر آنها به اردوگاهها فرستاده شدند همچنين كليه مدارس افاغنه در تهران تعطيل و بيش از ١٠ هزار نفر از آنها به صورت داوطلبانه به كشورشان بازگشتند.
او با بيان اينكه ٣٠ درصد از اتباع غيرمجاز تهران را افاغنه تشكيل ميدهند اظهار كرد: البته ٣٠٤ هزار افغاني داراي مجوز در تهران زندگي ميكنند، اما از ارديبهشت ما امسال اقدامات لازم براي اخراج افاغنه از استان آغاز ميشود.
در ادامه كيارستمي ـ دبير كميته برنامهريزي توسعه استان تهران ـ سال ٨٥ را سالي خوب خواند و گفت: در سال ٨٥، ٨/١٩ درصدي رشد اعتباري داشتيم به طوري كه اعتبارات جاري استان به ١٢ هزار ميليارد رسيد كه بيشترين ميزان رشد در آموزش پرورش با ٧/١٨ درصد و بنياد شهيد با ٤/٣٤ درصد بود و ساير دستگاهها نيز ٥/١٠ درصد در بخش اعتبارات جاري رشد داشتند همچنين ميزان تحصيصها نيز به صورت ١٠٠ درصد بود.
وي افزود: ميزان اعتبارات عمراني استان ١٨٤٥ ميليارد بود كه ٤/٩٧ درصد از اين رقم اختصاص يافته اين در حالي است كه ميزان تخصيص بودجه عمراني در ساير استانها ٨٠ درصد بوده است.
كيارستمي بيان كرد: اما در سال ٨٦ با توجه به سياستهاي انقباضي دولت سال سختي را در پيش رو داريم و بايد كمربندها را محكم بست به طوريكه بودجه جاري استان دو دهم درصد كاهش اما بودجه عمراني هفت درصد نسبت به سال گذشته افزايش داشته است.
وي درباره حقوق كارمندان دولت تصريح كرد: ضريب تفاوت اعتبارات به ٤٥٥ رسيده است اما مقرر شده كه امسال كارمنداني كه از ١٢٠ هزار تومان به پايين حقوق ميگيرند كمكهاي غيرنقدي به صورت سالانه دريافت كنند.
١٣:٤٧ ٢٤/٠١/١٣٨٦