٠١:٤٥ ٠٧/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مدير آموزش مركز ICT دانشگاه شريف:
بي‌برنامگي و بي‌هدفي مهم‌ترين چالش پيش‌روي حوزه‌ي ICT است

مدير آموزش مركز فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتي شريف گفت: بي‌برنامگي و بي‌هدفي در حوزه‌ي ICT در ادامه‌ي مشكلات سال‌هاي قبل است و شايد شرايط با كاهش بودجه، بدتر هم بشود.
سيد محمدرضا ركن‌الديني در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد:‌ در بسياري از موارد، به دليل ضعف مديريتي، حتي با وجود بودجه‌هاي كلان نيز بسياري از سرمايه‌گذاري‌ها به هدر مي‌روند.
به گفته‌ي وي بعضي از مديران ما در حوزه‌ي ICT فاقد ديد و اطلاعات كافي در اين زمينه هستند و به دليل فقدان اطلاعات نمي‌توانند تصميمات مناسب را اتخاذ كنند،‌ در حالي كه مديران كشورهاي پيشرفته در حوزه‌ي فن‌آوري اطلاعات، از مشاوران زبردست و مطمئن استفاده مي‌كنند و همين مساله باعث پويايي بخش فن‌آوري ارتباطات و اطلاعات آن‌ها شده است.
وي افزود: يكي ديگر از مشكلات حوزه‌ي ICT نبود كارگروهي و تيمي ‌بين مديران قبلي و فعلي است و متاسفانه مديراني كه تازه بر سر كار مي‌آ‌يند حاضر نيستند از تجربيات مديران قبلي استفاده كنند و بنابر اين اجراي برنامه‌هاي مديران قبلي با شكست مواجه مي‌شود.
ركن‌الديني تصريح كرد:‌ تغيير سريع مديران و سياسي بازي نيز باعث به وجود آمدن مشكلات عمده و نتايج فاجعه‌آميز در حوزه‌ي فن‌آوري اطلاعات شده است.
وي با اشاره به اين كه عمر مفيد سخت‌افزارها به دو الي سه سال كاهش يافته است، ادامه داد: با اين حال بودجه‌ي ناچيز فن‌آوري اطلاعات بيشتر صرف خريد سخت‌افزار شده و در بخش نرم‌افزار آن طور كه بايد و شايد اقدامات لازم انجام نشده است.
مدير آموزش مركز فن‌آوري اطلاعات و ارتباطات دانشگاه صنعتي شريف، تاكيد كرد: با وجود مشكلات ذكر شده از ميان حوزه‌هاي فن‌آوري اطلاعات،‌ زيرساخت‌ها صدمات بيشتري مي‌خورند كه اين خود به خود ساير حوزه‌ها را هم تحت تاثير قرار مي‌دهد.
وي گفت:‌ در اين ميان دانشگاه‌ها هم از اين مشكلات مصون نيستند زيرا يكي از منابع درآمد دانشگاه‌ها بخش تحقيقاتي است كه بخش صنعت با كاهش بودجه، نمي‌تواند پروژه‌هاي لازم و مناسب را تعريف كند و بنابراين رابطه‌ي دانشگاه با صنعت كمتر مي‌شود.
او نقش وزارت ارتباطات را براي جلوگيري از بروز اين مشكلات عمده و محوري خواند و تصريح كرد: اگر وزارت ارتباطات به زيرساخت‌ها و كارهاي عمده از قبيل بخش‌هاي سيار و بين شبكه‌اي بپردازد و كارهاي روبنايي را به شركت‌هاي خصوصي مناسب بسپارد، بسياري از مشكلات از جمله مشكلات مالي حل مي‌شود.

٠٩:٥٧ ٢٦/٠١/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد