نخستين كنگره بينالمللي قلب و فناوريهاي نوين برگزار ميشود
نخستين كنگره بينالمللي قلب و فناوريهاي نوين توسط مركز تحقيقات پيشگيري و درمان بيماريهاي قلب و عروق ايرانيان و با همكاري وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي از نهم تا دوازدهم اسفندماه سال جاري در رامسر برگزار ميشود.
دكتر "مسعود قاسمي" رييس اولين كنگره بينالمللي قلب و فناوريهاي نوين روز دوشنبه در نشست مطبوعاتي اين كنگره با اعلام اين خبر افزود:
در اين كنگره آخرين فناوريهاي روز دنيا در درمان بيماريهاي قلب و عروق مورد بحث و تبادل نظر متخصصان قرار خواهد گرفت.
وي افزود: در اين كنگره به آخرين دستاوردهاي علمي در خصوص درمان و تشخيص بيماريهاي قلب و عروق پرداخته خواهد شد و همنچنين اين كنگره با تاكيد بر "پيشگيري" در بيماريهاي قلب و عروق برگزار ميشود.
دكتر قاسمي گفت:در اين كنگره سخنراناني از كشورهاي مختلف از جمله سوئيس،فرانسه،ايتاليا،كانادا،آمريكا،روسيهو عربستان حضور دارند كه در خصوص روشهاي نوين تشخيص و درمان بيماريهاي قلب و عروق سخنراني خواهند داشت.
وي يادآورشد:بازتواني قلب و عروق،ارايه روشهاي مدرن تشخيص و درمان بيماري قلب و عروق،پيشرفتهاي علم ژنتيك در تشخيص و درمان بيماريهاي قلب و عروق، استفاده از سلولهاي بنيادي در درمان بيمارهاي قلبي و بحث و بررسي در خصوص تشخيص و درمان بيماريهاي مادرزادي قلب از جمله محورهاي مورد بررسي در اين كنگره است.
رييس اولين كنگره بينالمللي قلب و فناوريهاي نوين با اشاره به اينكه "پيشگيري" يكي از مهمترين محورهاي اين كنگره است افزود:بحث پيشگيري از در سه بخش پيشگيري اوليه ،پيشگيري ثانويه و پيشگيري در مرحله سوم مورد بررسي قرار ميگيرد.
وي گفت:همچنين در اين كنگره روشهاي نوين رفع تنگي و گرفتگي در رگهاي بدن از جمله گرفتگي در رگهاي گردن،قلب،كليه و...با برپايي كارگاههاي آموزشي در اين خصوص ارايه خواهد شد.
دكتر قاسمي اظهار داشت:روشهاي جديد درمان بيماريهاي قلب از جمله "اكوكارديوگرافي " يا سونوگرافي در قلب كه نقش موثري در تشخيص و درمان بيماريهاي قلب و عروق دارد در اين كنگره با حضور متخصصين مجرب مورد بررسي قرار ميگيرد.
وي با بيان اينكه حدود ۴۵۰متخصص در رشتههاي مختلف قلب و عروق در اين كنگره ثبت نام كردهاند افزود:شركتكنندگان اين كنگره شامل متخصصين ايراني،متخصصين ايراني مقيم خارج و همچنين مهمانان خارجي ميباشند.
وي با بيان اينكه ميزان شيوع بيماريهاي قلب و عروق در دنيا و در ايران افزايش يافته است افزود:آمار بالاي افراد مبتلا به بيماريهاي قلب و عروق ناشي از پيشرفت در ابزار و روشهاي تشخيص اين بيماري هااست.
دكتر قاسمي اظهار داشت:همچنين نوع و شيوه زندگي ،كم تحركي ،زندگي صنعتي، تغذيه نادرست و استعمال سيگار از عوامل مهم در افزايش شمار مبتلايان به بيماريهاي قلبي و عروقي است.
دكتر "مسعود اسلامي" عضو كميته علمي كنگره قلب و فناوريهاي نوين گفت:
بحث نامنظميهاي ضربان قلب يا آريتميهاي قلب يكي از شايعترين مشكلات در بيماران قلبي است كه روشهاي نوين درمان اين مشكل در اين كنگره توسط متخصصين مجرب داخلي و خارجي ارايه خواهد شد.
وي گفت:براي رفع اين مشكل هم اكنون از روشهاي نويني همچون استفاده از امواج راديويي و استفاده از تصاوير سه بعدي به جاي روشهاي درمان دارويي استفاده ميشود.
دكتر اسلامي تصريح كرد: استفاده از اين تكنيك نوين كه اولين بار در فرانسه به كار گرفته شد ۸۵تا ۹۰درصد در بهبود بيماراني كه دچار نامنظمي هاي ضربان قلب هستند موثر است.
اولين كنگره بينالمللي قلب و فناوريهاي نوين نهم تا دوازدهم اسفندماه سال جاري توسط مركز تحقيقات پيشگيري و درمان بيماريهاي قلبي ايران و با همكاري انجمن راديولوژي ايران،انجمن بازتواني قلب و عروق ، انجمن بيهوشي قلب ايران و انجمن آندوواسكولار در رامسر برگزار خواهد شد.
١٤:٤٤ ١٧/١١/١٣٨٤