دومين همايش بين المللي معرفي مراكز تحقيقاتي جهان در تبريز برگزار شد
آخرين دستاوردهاي آموزشي، علمي و پژوهشي دانشگاه تبريز در دومين همايش بينالمللي معرفي مراكز تحقيقاتي جهان در محل نمايشگاه بينالمللي تبريز به نمايش گذاشته شد.
به گزارش ايلنا، دكتر جعفرزاده، معاون تحصيلات تكميلي دانشگاه تبريز، در مراسم گشايش اين نمايشگاه، بر ضرورت گسترش ارتباطات آموزشي و پژوهشي ميان دانشگاهها و مراكز علمي كشور تاكيد كرد و گفت: برگزاري چنين نمايشگاههايي فرصت مناسبي را براي تبادلات علمي و پژوهشي فراهم ميكند و در اين راستا دانشگاه تبريز اين آمادگي را دارد تا اين فعاليتها را در قالب پذيرش دانشجويان مقاطع تحصيلات تكميلي و برگزاري دورههاي مشترك آموزشي توسعه دهد.
جعفرزاده با اشاره به توانمنديهاي دانشگاه تبريز گفت: اين دانشگاه هم اكنون به عنوان دومين دانشگاه قديمي كشور بالغ بر 14 هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصيلي را دارا است كه نزديك به 2 هزار نفر آنان در مقطع تحصيلات تكميلي مشغول به تحصيل هستند.
جعفرزاده با اشاره به اينكه هم يك هزار و 726 دانشجو در 92 گرايش مقطع كارشناسي ارشد و 455 دانشجو در مقطع دكتراي تخصصي در66 گرايش در دانشگاه تبريز مشغول به تحصيل هستند، افزود: هم اكنون دانشگاه تبريز با دارا بودن 14 دانشكده و 3 مركز تحقيقاتي نقش مهمي را در تربيت دانشجو و ارائه توليدات علمي در منطقه دارد.
وي گسترش ارتباطات ميان دانشگاهها براي تربيت نيروي انساني متخصص و توانمند بسيار موثر خواند و گفت: دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي كشور بايد با در اختيار گذاردن تجارب و تواناييهاي آموزشي و پژوهشي خود براي تربيت نيروي انساني متخصص و توسعه هدفمند كشور بيش از پيش تلاش كنند.
در دومين نمايشگاه بينالمللي كتب كاربردي دانشگاهي و همايش معرفي مراكز دانشگاه تبريز بزرگترين غرفه را دارا است.
به گفته دكتر رسول رضايي، مدير غرفه دانشگاه تبريز، در اين نمايشگاه 16 واحد از دانشكدهها، آموزشكدهها و مراكز تحقيقاتي وابسته به دانشگاه تبريز پتانسيلهاي خود در بخشهاي آموزشي تحقيقاتي و پژوهشي و فناوريهاي نوين به شكلهاي مختلف اعم از پوستر، فيلم و اسلايد به نمايش گذاشتهاند.
مدير غرفه دانشگاه تبريز افزود: ارائه قابليتهاي دانشگاهها و ايجاد يك فضاي رقابتي سالم ميتواند نقش موثري در افزايش تواناييهاي دانشگاهها و مراكز تحقيقاتي ايفا كند.
وي دستيابي به علوم روز و فناوريهاي نوين را در گرو ارتباطات علمي ميان دانشگاهها دانست و گفت: شركت در نمايشگاهها فرصت يادگيري از تجارب ديگران و امكان بهرهمند ساختن ديگر مراكز آموزشي و علمي از فعاليتهاي صورت گرفته را فراهم ميسازد.
در اين نمايشگاه كه در فضايي به مساحت سه هزار و 500 متر مربع ترتيب يافته شش كشور خارجي و 28 واحد داخلي نيز از تهران، خوزستان، آذربايجان شرقي و غربي آن شركت كردهاند.
هدف از برگزاري اين نمايشگاه را گسترش ارتباطات علمي، فرهنگي، اجتماعي و آشنايي جوانان و دانشجويان با مراكز دانشگاهي و تحقيقاتي اعلام شده است.
در اين نمايشگاه علاوه بر ارائه دستاوردهاي دانشگاههاي شركت كننده در زمينههاي آموزشي، پژوهشي، تحقيقات عالي، علوم پزشكي كتب كاربردي دانشگاهي نيز در معرض ديد علاقهمندان گذاشته شده است.
همزمان با برپايي اين نمايشگاه همايش معرفي مراكز تحقيقاتي جهاني نيز برگزار خواهد شد. اين نمايشگاه از 28 فروردين ماه به مدت چهار روز برپا شده است.
٠٩:١١ ٢٩/٠١/١٣٨٦