معاون آموزشي دانشگاه تبريز:
ارتباط و تعامل با مراكز علمي پيشرفته، سطح كنوني دانشگاههاي ايران را بهبود ميبخشد
معاون آموزشي دانشگاه تبريز گفت: ارتباط و تعامل بيشتر با مراكز علمي پيشرفته، سطح كنوني دانشگاههاي كشورمان را بهبود ميبخشد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي اصغر جعفرزاده در آيين گشايش دومين نمايشگاه معرفي مراكز تحقيقاتي جهاني در تبريز با بيان اين مطلب افزود: شناساندن و معرفي دانشگاههاي كشوربه ديگران، آشنايي با دانشگاههاي خارجي و برقراري ارتباط بين دانشگاههاي داخلي و خارجي در زمينههاي پژوهشي و آموزشي از جمله نتايج مثبت برپايي چنين نمايشگاههايياست.
وي با تاكيد بر گسترش و تعميق ارتباط دانشگاههاي منطقه با ساير دانشگاهها به ويژه دانشگاههاي اسلامي در زمينه تبادل دانشجو در دورههاي تحصيلات تكميلي يادآور شد: هم اكنون دانشگاه تبريز به عنوان يكي از دانشگاههاي برتر جمهوري اسلامي ايران، از لحاظ وسعت و نيز توليد علم، در 92 گرايش مختلف بيش از هزار و 700 دانشجوي كارشناسي ارشد و در 66 گرايش متنوع، 455 دانشجوي دكتري را پرورش ميدهد.
وي همچنين اعلام كرد: اين دانشگاه در شش رشته مختلف به عنوان قطب علمي كشور شناخته شده و پتانسيلهاي فراواني در رشتههاي ديگر داراست.
معاون آموزشي دانشگاه تبريز در پايان اظهار اميدواري كرد: برپايي اين نمايشگاهها سرآغاز تحول بزرگ در زمينه ارتباطهاي علمي و فرهنگي مستمر بين دانشگاههاي داخلي و خارجي بوده و منشا خير و بركت باشد.
١٧:٤٣ ٢٩/٠١/١٣٨٦