٢١:٥٨ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
رييس دبيرخانه دانشكده‌هاي علوم قرآني كشور خبر داد:
ايجاد رشته‌هاي جديد قرآني در دانشكده‌ها و تاسيس 3 دانشكده جديد علوم قرآني در كشور

هدف دانشكده‌هاي علوم قرآني كشور بسط و گسترش معرفت قرآني و حضور قرآن در تمام زمينه‌هاي جامعه مي‌باشد.
به گزارش سرويس صنفي فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت الاسلام والمسلمين دكتر راغبي در مراسم اختتاميه پنجمين دوره مسابقات دانشجويان علوم قرآني سراسر كشور در خوي با بيان اين مطلب افزود: تمامي ساحت‌هاي فرهنگي جامعه نيازمند قرآن مي‌باشند در حاليكه قرآن به اين ساحت‌ها نياز ندارد.
وي اضافه كرد: هدف دانشكده‌هاي علوم قرآني فقط مربوط قرائت و حفظ قرآن نمي‌شود بلكه هدف جين شدن قرآن با همه علوم و فنون مشاوره‌ها، سخن و كلام افراد مي‌باشد.
دكتر راغبي تصريح كرد: جامعه بايد قرآن و مفاهيمش را با عمق وجود درك كند و لذتش را دريابد.
وي با بيان اينكه بهره برداري از قرآن در چهار مرحله امكان پذير است افزود: حركت به سمت حاكميت فرهنگ قرآني و عمل به آن از مهم ترين اين مراحل مي‌باشد.
دكتر راغبي از راه اندازي رشته‌هاي كاربردي مديريت قرآني و مشاوره در سطح كارشناسي در اين دانشكده‌ها خبر داد و گفت: رشته حفظ و مفاهيم براي حافظين قرآني و رشته فنون قرائت و كتابت نيز براي تربيت قراء در سطح بين المللي در سال آينده تقويت و راه اندازي مي‌شود.
وي ادامه داد: هم چنين در استان خراسان شمالي، اصفهان مركزي و شهرستان خمين در سال آينده دانشكده علوم قرآني راه اندازي خواهد شد.
به گفته رييس دبيرخانه دانشكده‌هاي علوم قرآني كشور، حدود سه هزار دانشجو در 13 دانشكده علوم قرآني كشور مشغول به تحصيل مي‌باشند و در سال آينده حدودا 400 نفر در سطح اين دانشكده‌ها دانشجو جذب خواهند شد.
گفتني است در اختتاميه پنجمين دوره مسابقات دانشجويان سراسر كشور به ميزباني دانشكده علوم شهرستان خوي در بخش تيمي دانشكده‌هاي تهران، قم و شيراز به ترتيب رتبه‌هاي اول تا سوم را كسب كردند و در بخش انفرادي در بخش حفظ 5 جزو صالح عادلي از قم، اسماعيل محمدزاده از شيراز، هادي حقدل از تهران به ترتيب مقام‌هاي اول تا سوم را كسب كردند.
در بخش حفظ 10 جزو نيز مرتضي نانكلي از قم و ابوالفضل صائمي از تهران به ترتيب مقام اول تا دوم را بدست آوردند. همچنين در بخش حفظ 5 جز در قسمت خانمها، فاطمه جمهور از ملاير، حميد، زارع مويدي و فاطمه يوسفي به ترتيب مقام‌هاي اول تا سوم را كسب كردند.
در قسمت حفظ كل قرآن كريم محمد مهدي كارگر از شيراز رتبه اول به خود اختصاص داد هم چنين در اين بخش در قسمت خانمها اعظم طيبي، نرجس خادمي و بي بي حكيمه به ترتيب مقام‌هاي اول تا سوم را كسب كردند.
در رشته ترتيل در قسمت آقايان عليرضا نصوحي، صابر انصاري و عرفان جهرمي و در قست خانم‌ها زهرا كريمي، روناك قرائتي و مهناز تقي زاده بترتيب مقام اول تا سوم را كسب كردند.
در بخش ترجمه نيز در قسمت آقايان جعفر خوشرو، حافظ فتحي و سيد مجتبي جليل زاده و در قسمت خانم‌ها در رشته قرائت زينب زنديه، كبري نجف آبادي، الهه كربلايي به ترتيب اول تا سوم را بخود اختصاص دادند.
در قسمت رشته تفسير قرآن علي ساكي، سولماز زينالي و فاطمه زيبايي به ترتيب مقام اول تا سوم را كسب كردند.
همچنين در بخش قرائت صمد محمدپور، محمد غلامي و حامد زنگنه و در بخش حفظ 20 جزء نيز شهناز عابديني و مرضيه ابراهيمي به ترتيب رتبه‌هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.

٠٨:٥٥ ٠١/٠٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد