مصرف زياد لبنيات احتمال ابتلا به پاركينسون را در مردان افزايش ميدهد
براساس آخرين يافتههاي پزشكي، مصرف مقادير زيادي از محصولات و فرآوردههاي لبني خطر ابتلا به بيماري پاركينسون را در مردان افزايش ميدهد اما علت اين امر هنوز ناشناخته است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين پژوهش بر اساس اطلاعات جمع آوري شده از بين57 هزار و 689 شركت كننده مرد و 73 هزار و 175 شركت كننده زن كه در پژوهش پيشگيري از سرطان شركت كرده بودند، صورت گرفته است.
در اين پژوهش 9 ساله، 250 مرد و 138 زن مبتلا به پاركينسون در اين گروه شناسايي شدند.
نتايج مطالعات نشان داد: مرداني كه به مقدار زياد لبنيات مصرف مي كنند60 درصد بيشتر از ساير مردان در معرض ابتلا به پاركينسون قرار دارند.
دكترهونگلي چن از محققان موسسه ملي علوم بهداشت محيط زيست در كارولينا در اين باره گفت: هنوز مشخص نشده است كه مصرف لبنيات چه تاثيري بر روي زنان در زمينه ابتلا به اين بيماري ممكن است داشته باشد و به علاوه علت رابطه مصرف زياد اين فراوردهها با افزايش خطر ابتلا به پاركينسون در مردان نيز هنوز مشخص نيست.
به گفته اين محقق، براي مشخص كردن موارد فوق انجام مطالعات بيشتري مورد نياز است.
١٠:٠٩ ٠٣/٠٢/١٣٨٦