١٨:٠٩ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
مجمع ملي گردشگري جوانان تاسيس مي شود

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، از راه‌‏اندازي مجمع ملي گردشگري جوانان خبر داد.
به گزارش ايلنا, دكتر ملك‌‏زاده, معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، گفت: كارشناسان پيش بيني كرده‌‏اند صنعت گردشگري تا اواسط قرن حاضر به مهم‌‏ترين و پررونق‌‏ترين صنعت جهان تبديل شود. در حال حاضر بر اساس اعلام سازمان جهاني جهانگردي يك شغل از هر 9 شغل موجود به صورت مستقيم يا غيرمستقيم به اين صنعت اختصاص دارد.
وي، افزود: جايگاه اين صنعت و تاثير آن بر حوزه‌‏هاي اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، اهميت برنامه‌‏ريزي جهت سازماندهي جوانان دراين صنعت را مضاعف مي‌‏سازد.
ملك‌‏زاده، مهم‌‏ترين اهداف اين مجمع را واگذاري بخشي از فعاليت‌‏هاي دولت درحوزه گردشگري به جوانان عنوان كرد و افزود: با توجه به تاثير دوسويه اين مجمع در بهره‌‏مندي از پتانسيل نيروي عظيم جوان كشور در فرايند توسعه گردشگري و نيز تقويت روحيه جامعه پذيري و حضور در فعاليت‌‏هاي اجتماعي اين قشر، اهداف ديگري از جمله: استفاده از ظرفيت هاي گردشگري جهت ساماندهي اوقات فراغت جوانان، تدوين و تثبيت جايگاه گردشگري در حفظ وتقويت اتحاد ملي و انسجام اسلامي، توسعه صنعت گردشگري با رويكرد اشتغال زايي و كارآفريني و توسعه فرهنگ گردشگري مبتني بر تقويت هويت ملي را به عنوان ديگر برنامه‌‏هاي اين مجمع عنوان كرد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، افزود: اين مجمع با مشاركت كليه نهادها و سازمان‌‏هاي متولي امور جوانان و گردشگري از جمله وزارت علوم، تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، وزارت آموزش و پرورش، سازمان ملي جوانان، نيروي مقاومت بسيج، جمعيت هلال احمر و ساير نهادها و دستگاه‌‏هاي ذي‌‏ربط تاسيس خواهد شد.
ملك‌‏زاده، افزود: مجمع با داشتن 11كميته تخصصي جوانان را در حوزه هاي مختلف مربوط به گردشگري سازماندهي خواهد كرد. همچنين مجموعه‌‏اي با عنوان سازمان داوطلبان مجمع ملي گردشگري جوانان در ذيل مجمع فعاليت‌‏هاي جديدي را در حوزه گردشگري جوانان انجام خواهد داد.
وي، در اين ديدارها ضمن تشريح پتانسيل‌‏هاي كشور در حوزه گردشگري مذهبي، گفت: وجود بارگاه مقدس ثامن‌‏الائمه (ع) و خواهر مكرمشان حضرت معصومه (س) و ساير بقاع و اماكن متبركه در ايران مي‌‏تواند شمار زيادي از مشتاقان به خاندان نبوت را از اقصي‌‏نقاط جهان به ايران جذب كند.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، افزود: در سال 86 برنامه‌‏هاي ويژه‌‏اي جهت توسعه بخش گردشگري مذهبي در نظر گرفته‌‏ايم. از جمله آن دو همايش ملي توسعه گردشگري مذهبي در شهرهاي مشهد و قم برگزار خواهد شد. همچنين، در آبان‌‏ماه همايش بين‌‏المللي توسعه گردشگري مذهبي را در ايران و با حضور صاحب‌‏نظران و انديشمندان از كشورهاي مختلف اسلامي برگزار خواهيم كرد.
ملك‌‏زاده، گفت: با توجه به برنامه‌‏ريزي انجام شده شهر قم را به عنوان محور گردشگري مذهبي جمهوري اسلامي ايران معرفي خواهيم كرد و بدين منظور مبلغ 5/1 ميليارد ريال جهت انجام فعاليت‌‏هاي تحقيقاتي اين امر اختصاص داده‌‏ايم.
وي، افزود: برنامه‌‏هاي ويژه‌‏اي را جهت توسعه امكانات گردشگري مسجد مقدس جمكران را در دست اجرا داريم كه از جمله آن مي‌‏توان به ساخت كمپينگ مجهز, ساخت بزرگ‌‏ترين مجتمع زائر سرا اشاره كرد. همچنين با اختصاص بودجه 5/1 ميليارد توماني از سوي معاونت گردشگري و استانداري قم تعداد 500 سرويس بهداشتي در محل مسجد جمكران ساخته خواهد شد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، خاطرنشان‌‏كرد: جهت توسعه زيرساخت‌‏هاي صنعت گردشگري در قم, طرح ساخت چند هتل 4 و 5 ستاره را در دست اجرا داريم؛ همچنين طي ماه‌‏هاي آينده چند هتل 3 و 4 ستاره در اين شهر افتتاح خواهد شد.

١٦:٤٨ ١٥/٠٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد