١٣:٤٧ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي
برترين پژوهشگران فرهنگي و خادمان پژوهش معرفي شدند

 دهمين دوره انتخاب و معرفي برترين پژوهش فرهنگي سال و نخستين دوره تقدير از خادمان پژوهش در تالار وحدت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمدحسين صفارهرندي در مراسم دهمين دوره انتخاب و معرفي برترين پژوهش فرهنگي سال و نخستين دوره تقدير از خادمان پژوهش كه در تالار وحدت برگزار شد، با اشاره به اين كه قصد سفر به مشهد مقدس را دارد، افزود: به اين دليلي كه امروز مي‌بايست به مشهد بروم، نمي‌توانم زمان زيادي را در حضور شما باشم.
وي با بيان اين مطلب كه در خصوص سانحه هوايي به‌وجود آمده هم قصد حضور در مجلس شوراي اسلامي را دارم، ادامه داد: اين كمبود وقت به گونه‌اي است كه نمي‌توانم زمان بيشتري را در خدمت شما محققان و پژوهشگران باشم. اما همين حضور در اين مراسم و گوش سپردن به سخنان شما اهل پژوهش، غنيمت است و از همين جايگاه، احترام و علاقه خود را به پژوهشگران و خادمان اين حوزه اعلام مي‌دارم.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه بيان داشت: اميدوارم فرصت مناسبي فراهم شود تا بتوانيم با پژوهشگران رو در رو بنشينم و از انديشه‌ها و نظرات آنها به خوبي بهره‌مند شوم.
در ادامه مراسم معرفي پژوهش فرهنگي سال و نخستين دوره تقدير از خادمان پژوهش كه در تالار وحدت برگزار شد، شريفي سرپرست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات اسلامي به ارايه گزارشي از فعاليت‌هاي انجام شده در دوره‌هاي پيشين پرداخت و گفت: اين دوره از هفته پژوهش را در حالي برگزار مي‌كنيم كه پژوهشگران هر ساله حضوري قابل توجه خود در اين مراسم داشته‌اند و سطح كيفي آثار بالا رفته است.
وي ادامه داد‌‏: اقدامات اوليه براي برگزاري اين جشنواره از فروردين ماه سال 1384 و با انتشار فراخوان آن در مطبوعات آغاز شد و در اين راه تمام سازمان‌ها و نهادهاي ذيربط همكاري‌هاي لازم را براي برپايي بهتر اين هفته و برنامه آن در پيش گرفتند.
شريفي با بيان اين مطلب كه در اين دوره 230 اثر از 64 مركز علمي پژوهشي فرهنگي دانشگاه‌هاي غيردولتي و دولتي و 108 پژوهشگر مستقل به دبيرخانه جشنواره رسيده است، گفت: از اين ميان، 4/10 را پايان‌نامه‌هاي دكترا، 9/28 پايان‌نامه كارشناسي ارشد و 6/60 را پژوهش آزاد تشكيل داده‌اند، كه ‌‏آثار شركت‌كننده به‌زودي در گروه‌هاي مختلف منتشر خواهند شد.
وي ادامه داد: امسال علاوه بر انتخابات و معرفي پژوهشگر برگزيده، اولين دوره تقدير از خادمان حوزه پژوهش را هم برگزار مي‌كنيم، افراد و سازمان‌‏هايي كه خود به تنهايي پژوهشگر نيستند و اما با اقداماتي كه انجام مي‌دهند و آموزش‌هاي خود به حمايت از پژوهشگران پرداخته‌اند.
در پايان نتايج به اين شرح اعلام شد: در بخش پژوهش‌هاي برگزيده «ميرفخرايي» با به دليل پژوهش مقايسه ساختارهاي عملي و سطحي رمان‌هاي عامه‌پسند و نخبه‌گراي ايراني تناسب فرهنگي يا گسست گفتماني، «مهدي اميركافي» با پژوهش طراحي علمي جامعه شناختي انتقاد اجتماي در شهر تهران، «روح‌الله بهرامي» با پژوهش ريشه‌هاي فكري و سياسي جنبش‌هاي يكسان و نقش آن در زمان خلافت امويان و «ليلا پژوهنده» با موضوع مراتب و انواع وحي در مثنوي، پژوهشي در گفت‌وگوي خدا و انسان در مثنوي.
در بخش پژوهش‌هاي تشويقي كه مربوط به حوزه علوم اجتماعي و روانشناسي است؛ «محمدرضا جوادي‌يگانه» با اثر دوراهي اجتماعي، «مرتضي منطقي» با پژوهش روانشناسي نسل سوم، «احمد حيدري» با اثر بررسي اهداف و عملكرد برنامه‌هاي توسعه آموزش عالي ايران در حوزه هنر، «مصطفي اسدزاده» با موضوع جامعه‌شناسي سياسي سينماي ايران در دهه هفتاد شمسي، «طوفان جعفري» با يادنامه دفاع مقدس در دو كوهه و «محمدرضا ملك‌لو» با پژوهش مطالعات و مرمت ايوان غربي تخت سليمان به‌عنوان برگزيده معرفي شدند.
در بخش خادمان پژوهش هم «مسعود چلبي» از دانشگاه شهيد بهشتي، «حسن سرايي» از دانشگاه علامه طباطبايي، «هوشنگ نايبي» از دانشگاه تهران و مؤسسه‌هاي پژوهشگاه اطلاعات و مدارك علمي ايران، «احمد تابشي‌كتابدار» آثار مرجع كتابخانه سازمان مديريت و برنامه‌ريزي، تجليل و تقدير شدند.
در حوزه علوم ارتباطات نيز «سيدمحمد مهدي‌زاده تالشي» با موضوع بازنمايي ايران در مطبوعات غرب، تحليل انتقادي گفتمان لومند نيويورك تايمز برگزيده شد. همچنين در حوزه دين «احمدرضا يزداني‌‌مقدم» با موضوع ادراكات اعتقادي و انديشه اجتماعي سياسي علامه طباطبايي و «رحيم كارگر »مهدويت و آينده سياست از ديدگاه شيعه به‌عنوان پژوهشگران برتر معرفي شدند.

١٥:٠٠ ٢٢/٠٩/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد