٠٧:٠٠ ٠٤/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
برگزاري جشنواره تحقيقاتي«فارابي» در رشته‌هاي علوم انساني

وزير علوم، تحقيقات و فن‌آوري، تهيه و تدوين سند راهبردي فرا بخشي پژوهشي و فن‌آوري كشور و آيين‌نامه حمايت از مخترعان و نوآوران را از مهمترين برنامه‌هاي اين وزارتخانه در حمايت از توسعه پژوهش در كشور عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر محمد مهدي زاهدي كه روز سه‌شنبه در نوزدهمين جشنواره بين‌المللي خوارزمي سخن مي‌گفت، با اشاره به تشكيل بنياد نخبگان با حمايت معاون اول رييس‌جمهور گفت:‌ اعضاي حقيقي هيات امناي بنياد طي دو هفته آينده در شوراي عالي انقلاب فرهنگي مشخص شده و اين بنياد براي حمايت از نخبگان و پژوهشگران به طور جدي وارد صحنه مي‌شود.
وي حمايت از جشنواره‌ جوان خوارزمي چه در بخش دانشجويي و چه در بخش دانش‌آموزي را از كارهاي در حال پيگيري براي تقويت تحقيق و پژوهش در كشور بيان كرد و افزود: اين امر براي آينده كشور بسيار حائز‌ اهميت است.
وزير علوم با اشاره به تشكيل دبيرخانه شوراي عالي علوم، تحقيقات و فن‌آوري در معاونت پژوهشي وزارت علوم اظهار اميدواري كرد كه دومين جلسه شوراي عالي در اسفند ماه سال جاري تشكيل شود.
دكتر زاهدي در ادامه از تدوين آيين‌نامه‌يي براي حمايت از نوآوران و مخترعان خبر داد و گفت: اين آيين‌نامه به زودي تقديم دولت مي‌شود و بدين ترتيب حمايت از دانشمندان، مخترعين و مبتكرين وارد مرحله‌ جديدي مي‌شود. ضمن اين كه تدوين قانون ثبت مالكيت اختراع نيز در دست بررسي است.
وي به ايجاد جشنواره فارابي اشاره كرد و گفت : با راه اندازي جشنواره فارابي كه آيين نامه آن تقديم دولت شده تحقيقات علوم انساني به ويژه در زمينه‌هاي كاربردي وارد مرحله جديدي خواهد شد.
به گزارش ايسنا، دكتر زاهدي با اشاره به ضرورت توجه بيشتر به تحقيقات كاربردي در حوزه‌ فني، مهندسي، علوم پزشكي، علوم پايه و مباحث علوم تجربي خاطرنشان كرد: در جشنواره بين‌المللي خوارزمي هم توجه بيشتري به تحقيقات كاربردي شده است كه البته اين به معناي بي‌توجهي به علوم بنيادي نيست.
وي افزود: با هدف توجه بيشتر به تحقيقات كاربردي تعريف و ايجاد رشته‌هاي ميان رشته‌يي به ويژه در دوره‌هاي تحصيلات تكميلي در حال اجراست كه اين رشته‌هاي جديد كاملا كاربردي و مطابق با نياز كشور هستند.
وزير علوم خاطرنشان كرد: در تدوين آيين نامه جديد ارتقاي اساتيد نيز تلاش مي‌شود تا اين آيين نامه به ترتيبي به تصويب برسد كه تحقيقات كاربردي در آن از جايگاه ويژه اي برخوردار شوند.
دكتر زاهدي در پايان با محكوم كردن آپارتايد علمي و تحقيقاتي و تاكيد بر صلح‌آميز بودن تحقيقات هسته‌يي پژوهشگران كشورمان تاكيد كرد: دانشمندان ما همگي بر اين باورند كه تحقيقات حق مسلم ماست و از تحقيقات دست بر نخواهيم داشت زيرا حيات علمي دانشگاه در گرو تحقيقات است.

١٢:٥٨ ٢٢/١١/١٣٨٤
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد