١٣:٥٣ ٠٦/٠٩/١٤٠٣
اخبار ديگر رسانه ها
وزارت بهداشت اعلام كرد:
تجهيز7 قطب‌دانشگاهي براي درمان بيماران صعب العلاج
انتقال تكنولوژي و فناوري به كشوراولويت برتر دراعزام بيمار به خارج از كشور
ا

رييس شوراي عالي پزشكي وزارت بهداشت با اعلام اين كه هفت قطب دانشگاهي كشور براي درمان بيماران صعب العلاج تجهيز مي‌شوند در ادامه از تجهيز بيمارستانهاي حضرت رسول (ص) ، امام خميني (ره) تهران و الزهرا (س) اصفهان براي درمان جراحي و كارگذاري DBS در بيماران پاركينسون براي رفع لرزش، درمان اسكوليوز (انحراف ستون فقرات) راديوتراپي و مشكلات ويژه زنان و درمان جراحي صرع خبر داد.
دكتر عباسعلي اسدي در گفت و گو با خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، اولويت نخست در اعزام بيمار به خارج از كشور را انتقال تكنولوژي و فناوري به داخل كشور برشمرد و اظهار داشت: براساس نياز، تجهيزات خريداري مي‌شود و همچنين براي ورود فناوري به كشور، تيم پزشكي به همراه بيمار براي فراگيري دانش مورد نياز به خارج از كشور اعزام مي‌شود.
وي شناسايي علوم نوين دنيا و بررسي استانداردهاي درماني كشور را از وظايف قانوني شوراي عالي پزشكي عنوان كرد و در ادامه در خصوص علت عدم اعزام برخي از بيماران توضيح داد: برخي از فعاليتهاي علمي در دنيا صرفا در مرحله تحقيقاتي است، بنابراين شوراي عالي پزشكي با اعزام بيماران براي دريافت خدمات پژوهشي موافقت نمي‌كند اين در حاليست كه برخي از بيماران هم فقط به هدف دريافت خدمات با كيفيت‌تر قصد اعزام به خارج از كشور را دارند.
رييس شوراي عالي پزشكي با بيان اين كه درمان شناخته شده و قطعي براي بيماران لاعلاج در دنيا وجود ندارد در ادامه افزود: اگر در اعزام بيمار به خارج از كشور، در روند بيماري 60 درصد بهبودي حاصل شود شوراي عالي پزشكي موافقت خود را با اين اعزام اعلام مي‌كند.
وي رسالت اصلي شوراي عالي پزشكي را رفع فاصله سلامتي عنوان و تاكيد كرد: همه اهداف و فعاليتها در شوراي عالي پزشكي در اين راستا تنظيم شده است.
اسدي فقدان تكنولوژي ، فناوري و منحصر به فرد بودن برخي از علوم را از علل نياز به اعزام بيماران به خارج از كشور برشمرد و ياد آور شد: خوشبختانه امروزه به لحاظ تجهيزات پزشكي كمبودي در كشور احساس نمي‌شود اما در خصوص فناوري و منحصر به فرد بودن علم روز بايد بيشتر تلاش كنيم.
رييس شوراي‌عالي پزشكي وزارت بهداشت به اختصاص اعتباري در خصوص درمان بيماران صعب العلاج اشاره كرد و افزود: در سال 76 ، حدود 300 بيمار با اختصاص اعتبار ارزي يك ميليون و 873 هزار دلار به خارج از كشور اعزام شدند حال آن كه اين تعداد در سال 84 به 53 نفر و در سال 85 به 28 نفر تقليل يافت.
اسدي در پايان با اشاره به فراواني بيماريهاي سخت درمان در دنيا ياد آور شد: سعي مي‌شود در سال جاري اعتبارات براي 14 مركز درماني در7 قطب دانشگاهي براي درمان اين دسته از بيماران تامين شود.

٠٩:٤٩ ٢٤/٠٢/١٣٨٦
عناوين اصلي
معرفي جهاد دانشگاهي
تشکيلات جهاد دانشگاهي
اخبار جهاد دانشگاهي
انتشارات
اعضاء
نام کاربر
رمز عبور
نظر خواهي
کدامیک از فعالیت های جهاددانشگاهی در پیشبرد توسعه همه جانبه کشور موثرتر می باشند؟
تمامي حقوق متعلق به جهاد دانشگاهي مي باشد