در جلسه انجمن كتابخانههاي سمنان مقرر شد:
تجهيز كتابخانههاي مراكز شهري استان به بانك اطلاعات كتابها
استاندار سمنان گفت: بايد در راستاي تشويق كتابخوانها به كتابهاي مناسب و مفيدتر، كتابدارها آموزش يافته و در كتابخانهها يك نوع مديريت فكري را ايجاد كنند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حاجي عبدالوهاب در جلسه انجمن كتابخانههاي استان كه با حضور اعضاء انجمن در محل سالن غدير استانداري برگزار شد، اظهار داشت: بهرهگيري از اطلاعات جامع اقليمي و نيز معماري سنتي از اصول مهم در ساخت كتابخانه مركزي سمنان است.
وي گفت: بايد اعمال سياستهايي در شناسايي و خريد كتب مورد استقبال جوانان انجام شود تا بتوان جوانان را در جهت احساس مسؤوليت اجتماعي هدايت كرد.
به گزارش ايسنا، مهندس عموزاده، معاون عمراني استاندار نيز در اين جلسه با ارايه گزارشي در خصوص وضعيت احداث كتابخانه مرحوم عالمي گفت: اين پروژه با برآورد هزينه 700 ميليون تومان جزو طرحهاي سفر مقام معظم رهبري است كه 250 ميليون تومان آن از اين محل تامين ميشود.
وي افزود: اين پروژه در ادامه كتابخانه موجود مرحوم عالمي با زير بناي 2063 متر مربع و در 3 طبقه زير زميني براي مخزن كتاب، طبقه همكف به عنوان فروشگاه كتاب و طبقه اول براي قرائت كتاب احداث خواهد شد.
به گفته عموزاده پيشرفت فيزيكي اين طرح 15 درصد است.
به گزارش ايسنا گرامي، مدير كتابخانههاي استان كتابخانههاي موجود سطح استان را 39 مورد اعلام كرد و گفت:40 درصد اين كتابخانهها روستايي و 60 درصد آن شهري هستند.
وي كتب موجود در كتابخانههاي استان را 958 و 457 جلد و اعضاء كتابخانهها را 28 هزار و 219 نفر عنوان كرد و افزود: تعداد 655 هزار و 356 جلد كتاب در سال 85 به امانت داده شده است و مراجعين كتابخانههاي استان نيز در اين مدت يك ميليون و 195 هزار و 721 نفر بودهاند.
گفتني است كه در اين جلسه مقرر شد حداكثر ظرف نيمه اول سال 86 كتابخانههاي مراكز شهري استان به سيستم رايانهاي و بانك اطلاعات كتب مجهز شوند. همچنين با مساعدت انجمن كتابخانهها، جهت ايجاد كتابخانه خاص نابينايان در مراكز بهزيستي هر شهرستان پيشبيني لازم صورت پذيرد.
١٢:٠٥ ٢٨/٠٢/١٣٨٦